• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Turan Yaldır'a sevgi seli

Turan Yaldır'a sevgi seli
Gittiği Gücünkaya‘da sevgi seli ile karşılanan MHP Aksaray Milletvekili Adayı Turan YALDIR ve ekibi, burada bir dizi ziyarette bulundu.

Gücünkayalılar ile görüşmeleri esnasında halkın MHP ye verdiği desteği derinden hissettiklerini belirtirken, YALDIR ‘’Burada bulunan halk sorunlarını bize iletti bizde onları çözümlemek üzere not ettik, Allah’ın izni ile hiçbir sorun çözümsüz kalmayacak… Onlar da diğer yerlerdeki vatandaşlarımızla aynı sorunları paylaşıyorlar. Herkesin beklentisi aynı… Halk artık hizmet bekliyor, içinde bulunduğu yüzyılın gerekleri olan alt yapıları ve hizmetlerin ayrım gözetmeksizin kendilerine de sağlanmasını bekliyor. Halk çok şey istemiyor, seçim zamanları dışında da hatırlanmak istiyor. Sadece protokol ziyaretlerine gelen vekiller istemiyor. Verilen sözlerin daha seçim gelmeden boş olduğunu görmek halkı yıkmış durumda, halkın iktidara güveni kalmamış, senelerce türlü yalanlarla uyutulduklarını, artık uyumaya hiç niyetleri olmadığını üzerine basa basa söylüyor. Daha geçtiğimiz hafta verilen havaalanı sözünün bile şimdiden asılsız çıkması, halkın verilen tüm sözlerin öncekiler gibi havada kalacağını anlamalarına sebep olduğunu belirtiyorlar.  Onlar artık MHP diyorlar. MHP yi seçmeleri halinde kazanılmış hakların, aldıkları yardımların süreceğini, üzerine yenilerinin ekleneceğini biliyorlar… Artık istikrar diye bir şeyin aslında olmadığını anlamış durumdalar. Kendi menfaatleri haricinde hiçbir şey düşünmeyen siyasilerin bundan böyle mecliste halkı temsil etmesini istemiyor… Güzel günler yakındır o günlere MHP iktidarı ile yürüyeceğiz diyen halk, oynanan Alicengiz oyunlarını artık farkındayız… MHP ye e adaylarına güvenimiz tam… diyerek bizlere duydukları güveni dile getiriyorlar. Kimse artık tek başına iktidar için heveslenmesin’’ dedi. 

YALDIR ayrıca toplumun her kesimini yakından gözlediklerini belirtirken, yerel basın camiasının içine düştükleri zor durumu ve gördükleri baskıyı da yakından bildiklerini ve takip ettiklerini de belirtmeden geçmedi. Halkın her kesiminin olduğu gibi basın sektörünün de korku imparatorluğundan payını düşeni aldığını söyleyerek.’’ Kimse üzülmesin MHP oynan tüm oyunları bozacaktır’’ diyerek görüşlerini bildirdi. aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00