• BIST 8718.11
  • Altın 2247.132
  • Dolar 32.3242
  • Euro 35.1624
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Karatay’da Seçim Çalışmaları Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğini Ziyareti İle Devam Ediyor

Karatay’da Seçim Çalışmaları Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliğini Ziyareti İle Devam Ediyor
AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek; Birlik Başkanlığına yeni seçilen Muharrem Karabacak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret ederek; Birlik Başkanlığına yeni seçilen Muharrem Karabacak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret, 26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili,27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ve Teşkilat Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak gerçekleşen ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek; protokole teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Odaların, mesleki birlikteliğin önemli bir parçası olduğunu belirtti. Başkan Hançerli “Odaların desteği bize kuvvet veriyor.” dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, gerçekleştirilen ziyaretlerin çok verimli geçtiğini dile getirerek; AK Parti olarak Odalarla fikir alışverişi içerisinde hareket ettiklerini vurguladı.

26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili,27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Leyla Şahin Usta, AK Parti hükümeti olarak esnaf ve sanatkarların her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Usta, odalardan gelen teklif ve taleplere çok önem verdiklerini belirterek; geçtiğimiz günlerde  Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’na seçilen Muharrem Karabacak’a hayırlı olsun dileklerini sundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00