• BIST 8840.69
  • Altın 2238.96
  • Dolar 32.3379
  • Euro 35.0999
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Kural Hatası Şampiyon’u değiştirdi!

Kural Hatası Şampiyon’u değiştirdi!
​Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Konya HİF Temsilciliği Kararını verdi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Konya HİF Temsilciliği tarafından organize edilen Konya Yaz Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonluk maçında yapılan kural hatası şampiyonu değiştirdi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Konya HİF Temsilciliği tarafından organize edilen Konya Yaz Kupası Futbol Turnuvası Şampiyonluk maçı coşkulu bir havada başladı. Turnuva boyunca tüm rakiplerini eleyerek finale yükselen Alissacity ve Bozcamahmutspor takımları şampiyonluk için elinden geleni yapmak için sahadaydı. İlk yarısı Bozcamahmutspor’un 2-1 önde tamamladığı müsabakayı hakemin maçı 10-12 dakika erken tamamlaması skandal oldu. Maçın normal süresinin tamamlanmasına 10-12 dakika varken skor Alissacity 3 – Bozcamahmutspor 2 şeklinde idi. Bir anda maçın bittiğini ilan eden hakeme itirazlar olmasına karşın maçın normal sürede bittiğini hatta 2 dakika uzatma yaptığını bildirdi. Bu sonuçlar sonrası şampiyon ilan edilen Alissacity şampiyonluk kupasını aldı. Fakat 2. lik kupası Bozcamahmutspor verildi.

KURAL HATASI VAR KUPA İADE ETTİLER

Bozcamahmut spor Takım sorumlusu Naci Türker Maçta kural hatası yapıldığını bu nedenle kupayı almayacaklarını bildirerek kupayı yetkililere iade etti.

BOZCAMAHMUTSPOR TAKIMI NACİ TÜRKER’E TAM YETKİ

Konu hakkında toplantı düzenleyen Bozcamahmutspor yetkilileri hatanın düzeltilmesi için gerekli girişimlerin başlatılması kararını alarak takım sorumlusu Naci Türker’i yetkilendirdiği öğrenildi. Bozcamahmutspor takım sorumlusu Naci Türker kural hatasının giderilmesi adına yetkililer ile sözlü görüşmelere başladı ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Konya HİF Temsilciliği sorumlusu İbrahim Karabacak ile yapılan son görüşmede kural hatasının yapıldığı ve hatanın giderilmesi adına maçın yenilenmesi için Alissacity takım sorumlusu Sami Ünler ile görüştüğünü bildirdi.

 

ALİSSACİYT MAÇA ÇIKMAYACAĞIZ

Alissaciyt takım sorumlusu Sami Ünler ile yapılan görüşme neticesinde Alissacity takımının sahaya çıkmayacağı bilgisine ulaştı.

KONYA ASKF ALİSSACİTY HÜKMEN 3-0 MAĞLUP ŞAMPİYON BOZCAMAHMUSPOR

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Konya HİF Temsilciliği sorumlusu İbrahim Karabacak Alissacity takımının hükmen malup kabul edileceğini ve Bozcamahmutspor takımının şampiyon olarak tescil edileceğini bildirdi.

Bozcamahmutspro takım sorumlusu Naci Türker’den alınan bilgiye göre şampiyonluğun tescil edilmesi adına yazılı müracaatta bulunulacağı bilgisine ulaşılmış olup Bozcamahmutspor’un başarılarının devamını diliyoruz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00