• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 1 °C

Eskil’de Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları Ağaç sevgisi için sahaya iniyor!

Eskil’de Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları Ağaç sevgisi için sahaya iniyor!
​Eskil Masterler Takımı Ağaç sevgisine vurgu yapmak için köyler arası turnuvanın final maçı öncesi Ihlara Masterler takımı ile maç yapacaklar.

Kaptanlığını Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan’ın yapacağı, Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay, Ziraat Odası Başkanı Necati Belgemen başta olmak üzere kamu & sivil toplum kuruluşlarınca oluşturulacak Eskil Masterler takımı, Elim bir kaza sonucu aramızdan Ayrılan Eskil İlçe Tarım Müdürü Muharrem Sucu anısına düzenlenen köyler arası futbol turnuvanın final maçı öncesi ile Yine Eskilli AksarayAtatürk İlkokulu Müdürü Recep Çelen ’in Takımı Ihlara Masterler takımı ile ağaç sevgisine vurgu yapmak için, 30 dakikalık bir gösteri maçı yapacak…

Başkan Alçay sitemize yaptığı açıklamada;

Böyle bir fikri Sayın Recep Çelen hocam beni arayarak iletti. Bizde olabileceğini söyledik ve hemen çalışmalarına başladık. Turnuvanın bizim açımızdan 2 temel amacı vardır. Birincisi merhum müdürümüz Muharrem Sucu anısına düzenlenecek olması, ikincisi Peygamber efendimiz S.A.V. in “kıyamet koparken bile fidan dikiniz”  hadisinde de olduğu gibi ağacı sevdirmek, ağacın önemine vurgu yapmak adına böyle bir maç tertipledik.  Maça “1 ağaç 1 hayat, 1 orman bin hayat” sloganıyla hazırlatacağımız özel formalar ile çıkacağız. Turnuvanın güzel ve adına yakışır bir turnuva olmasını temenni ediyor, turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar diliyorum dedi.

Atatürk İlkokulu Müdürü Recep Çelen ise;

Eskil Belediye Başkanımız Sayın Niyazi Alçay’a bir teklif sundum. Sağ olsun başkanımız bizi kırmadı. Benim açımdan da kendi memleketimde böylesi bir anlamlı turnuvanın final maçı öncesi maç yapacak olmak gurur verici bir olay turnuva için başta sayın başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun turnuvaya katılacak takımlara şimdiden başarılar diliyorum dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00