• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Karatay Belediyesi’nden Ak Parti İl Başkanlığına Ziyaret!

Karatay Belediyesi’nden Ak Parti İl Başkanlığına Ziyaret!
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Bürokratlar, AK Parti Konya İl Yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette ilk olarak AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı söz aldı. Başkan Angı Ak Parti İl Teşkilatının yeni yönetiminin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak; çalışmaların ilk günkü aşkla gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Angı "2019 seçimlerinden yüz akıyla çıkıp Cumhurbaşkanımız için verebileceğimiz en büyük desteği vereceğiz. Konya ülkesinin davasının arkasında yine rekorlara adını yazdırarak duracak" dedi.

 

Angı: Hep birlikte çalışacağız

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Angı; "Teşkilatımızı onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu kapı her zaman sizin kapınız. Bundan sonra bizlere düşen görev geçmişte olduğu gibi daha çok hizmete odaklanmak, daha çok vatandaşa ulaşmak olacaktır. Bu bağlamda belediyelerimizin özverili bir şekilde çalıştıklarını, ak belediyeciliğin yüklediği vizyon doğrultusunda çok önemli hizmetler sunduklarını biliyoruz. Bundan sonra da aynı hizmet vizyonu doğrultusunda şehrimizin ve ilçelerimizin kalkınması, gelişmesi ve güzelleşmesi noktasında güzel hizmetler gerçekleşeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için yolumuza devam edeceğiz diyen Angı sözlerine şöyle devam etti: "Her bir hemşehrimizi sevgiyle, muhabbetle kucaklamayı sürdüreceğiz. Birlikte koşacağız, birlikte yorulacağız ama sonunda kazanan hep birlikte biz olacağız."

 

"Hasan Angı Konya için önemli bir kazanım"

AK Parti İl Başkanlığına atanan Hasan Angı'yı tebrik eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise; "Şehrimizin geleceği adına kuruluşumuzdan bugüne kadar AK Parti sevdasıyla koşmuş ve bu sevdaya gönül vermiş Hasan Beyin tekrar İl Başkanlığına seçilmiş olması bizim için onur vericidir. Konyamız için önemli bir kazanımdır" dedi. Başkan Hançerli AK Parti Konya'nın Hasan Angı ile beraber yeni başarılara ve rekorlara imza atacağını belirterek, Karatay'a yıllarca hizmet eden Angı'nın Konya'yı Karatay'ı iyi tanığını söyledi.

 

"Hizmet sevdasından hiç vazgeçmedik"

Ülkemiz olağanüstü şartlardan geçiyor diyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; "15 Temmuz hain darbe girişimiyle beraber liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin egemen güçler tarafından nasıl engellenmek istendiğinin farkındayız. Şimdi bu hedeflere ulaşmak adına önümüzde kritik viraj 2019 seçimleridir. Bizler canla başla çalışarak, birlik ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam etmeliyiz. Bugüne kadar AK Parti gerçekleştirdiği hizmetlerle milletimizden büyük teveccüh almıştır. Yine gerçekleştirilen hizmetlerle milletimizin teveccühünü alacaktır. Önümüzde 2019 yılında gerçekleştirilecek büyük bir seçim var. Onun için bu temponun profesyonel bir şekilde amatör ruhla yapılması lazım. Milletimize hizmet sevdamızdan asla vazgeçmeyerek hep birlikte yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00