• BIST 8718.11
  • Altın 2244.828
  • Dolar 32.333
  • Euro 35.1639
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Konya'da oto lastik nereden alınır?

Konya'da oto lastik nereden alınır?
Konya’da faaliyet gösteren Selçuk Sarıcanbaz ve Ahmet Demir''in işletmeciliğini yaptığı Aslas Oto Lastik birbirinden farklı lastik ve iç lastik çeşitleri ile akünün yanı sıra yama, tamir malzemeleriyle hizmet veriyor.

Sektörde uzun bir ticari tecrübenin ardından oto lastik bayiliğini yürüten firma, HerLastik bayiliği olarak bölge insanına hizmet veriyor. Aslas için HerLastik bayiliği bilinçli bir tercih oldu, çünkü müşteriler farklı marka lastikleri incelemek ve satın almak için mağaza mağaza dolaşma zahmetinden kurtaran HerLastik, dünya markalarını bir çatı altında en uygun fiyatlarla sunmakta.

Başarılı bir şekilde bayiliği yürütülen HerLastik 2012-2015 yılları arasında Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasına girdi. Şüphesiz ki şirketin bu başarısını sağlayan sebeplerden birisi de, lastik endüstrisindeki 90 yıllık geçmişi ile birlikte lastik çeşitliliğidir. Aslas HerLastik bayisi olarak traktör, römork, kamyon, kamyonet, iş makinesi, otomobil gibi araçların tüm  lastik  ebatları  başta olmak üzere Lassa, Pirelli, Michelin, Goodyear, Continental, Hankook, Riken, Tatko, Marshal, Kleber, Bkt, Özka, Sava, Matador, Taurus  gibi önde gelen marakları kredi kartlarına vade farksız sıfır komisyon ile 8  taksit imkanıyla sunuyor.

Lastik grubundaki çeşitliliği aynı şekilde akü grubunda da gösteren firmada, İnci Akü bayiliği mevcut, ayrıca iç lastiği çeşitleri, lastik yama ve tamir malzemeleri, ilaç, kurşun, sibop gibi yedek parçalar iş yerimizde bulunmakta. Musalla Bağları Mahallesi Çakırlı Caddesi No: 30 Selçuklu adresindeki iş yerinde yazlık ve kışlık lastik değişimi, lastik tamirinin yanı sıra lastik oteli bulunuyor.

İletişim: 0332 237 0809

0553 3587518

haberbolge.net

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00