• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Yürekleri kocaman Miniklerin duyarlılığı!

Mustafa BOZDAĞ

2010 yılında başladığım köşe yazarlığına Uzun bir süredir ara vermiştim. Fakat bu hafta içerisinde kendi köyümün okulu olan Şehit Recep Bozdağ İlkokulu İzmir depremi nedeni ile başlatmış olduğu yardım kampanyası başta TRT olmak üzere tüm ulusal basında yer bulması beni gururlandırdı ve duygulandırdı. Bizde uzun zamandır suskunluğumuzu bu haber ile bozduk.  Öncelikle bu kampanyanın düzenlenmesinde başta 3. Sınıf şube öğretmeni ve minik öğrencileri olmak üzere Okul müdürümüz Mustafa Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskil Kaymakamlığı ve Aksaray valiliğine ve kampanyaya destek veren köy halkına şükranlarımı sunuyorum.

Köyümüz halkı gibi okulu da yardımseverliğini İzmir’de yaşanan depremin yaralarını bir nebzede olsa sarabilmek amacıyla biriktirdikleri harçlıklarıyla gıda ve battaniye alan minik öğrenciler kendi elleriyle paketledikleri malzemeleri kendi elleriyle minibüse yükleyerek İzmirli depremzedelere gönderdi.

Sadece köyümüz hayır Eskilimizde yardım konusunda duyarlı bir ilçe her türlü yardıma öncülük etmiş bir ilçemiz insanları da aynı duyarlılıkta bunlardan biriside yine İzmir depremi için Aksaray Valiliği öncülüğünde ve Eskil Kaymakamlığı koordinesinde başlatılan yardım kampanyasına 36 saat gibi kısa bir sürede Eskil Belediyesinin sağladığı kamyona yüklenerek Aksaray Valiliğine teslim edildi. Kampanya Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen’de öncülük etmiş ve yardım gönderilmesi esnasında da hazır bulunmuştur. Buradan Hem Kaymakamımız Erkut Pamuk ve Belediye Başkanımızı Necati Belgemen olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bir parantezde Yusuf Keskin Kaptan’a açmak istiyorum. Aksaray’dan İzmir’e gönderilen 6 tır, 1 kamyondan biride Eskil Bayramdüğünlü hemşerimiz Yusuf Keski oldu. Yusuf Keskin ’ede bu duyarlı davranışından ve yardımseverliğinden dolayı kendisini kutluyorum.

Bende buradan deprem nedeniyle hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet ailelerine Yüce Mevla’dan sabır diliyorum. Allah’ım Tekrarını yaşatmasın inşallah Tüm İzmirlilere geçmiş olsun dillerimi iletiyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00