• BIST 8745.38
  • Altın 2240.79
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1653
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Karatay Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapımı tamamlandı

Karatay Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yapımı tamamlandı
Sağlık alanında gerçekleştirdiği projelerle adından sıkça söz ettiren Karatay Belediyesi; 21. sağlık projesi olan Karatay Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tamamlandı.

 Karatay Belediyesi Hizmet Binası ile Numune Hastanesi Karatay Semt Polikliniği arasında yer alan Karatay Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi çok büyük bir sağlık ihtiyacına cevap verecek şekilde inşa edilerek Konya İl Sağlık  Müdürlüğü’ne devredildi.

    Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Karatay’da sağlık alanında önemli bir ihtiyaç olan Karatay Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 2395 m2 inşaat alanında 870 m2 arsa üzerinde 3 katlı olarak yapıldığını söyledi. Başkan Hançerli merkezin içerisinde 20 adet diş kliniği, röntgen odaları, laboratuvar, alçı odası, Bay-Bayan Mescit gibi pek çok hizmetin yer aldığını belirterek; Karatay’a ve Konya’ya yakışır bir tesis kazandırdıklarını ifade etti. Başkan Hançerli yapılan sağlık yatırımları ile Karatay’da sağlık ocağı ihtiyacı kalmadığını belirterek; Yediler, İşgalaman, Karakulak, Karaaslan, Burhandede, Çataltömek, Karkent, Karbel, Çatalhüyük, Saraçoğlu, Selim Sultan, Büyüksinan, Zenburi, Kalenderhane, Karşehir, Numune Hastanesi Karatay Semt Polikliniği, İstiklal ASM, Ulubatlı Hasan 2 nolu ASM, Kalenderhane ASM, Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve yapımı tamamlan Karatay Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olmak üzere 21 sağlık merkezini Konya’ya ve Karatay’a kazandırmanın mutluluğu içerisinde olduklarını vurguladı.

 Başkan Hançerli Karatay Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Karatay KETEM’in (Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi) son teknoloji ürünü cihazlarla kanser taramalarına devam ettiğini dile getirdi. Başkan Hançerli Karatay Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de dahil olmak üzere Karatay Belediyesi tarafından yapılarak Konya İl Sağlık Müdürlüğü’ne  devredilen sağlık yatırımlarının Karatay’a ve Konya’ya şifa kaynağı olması temennisinde bulunan Başkan Hançerli; çalışmaların Karatay’da yaşam kalitesini daha da yukarılara taşımak için süreceğini dile getirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00