• BIST 9805.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Konya Muhtarlar Derneği Birliği’nden Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı’ya Hayırlı Olsun

Konya Muhtarlar Derneği Birliği’nden Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı’ya Hayırlı Olsun
Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun ve dernek üyesi Muhtarlar, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

        Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Angı, muhtarların büyük bir gönül hizmeti gerçekleştirdiklerini vurguladı. Mahallelerde sokaklarda hangi hizmete ihtiyaç duyuluyorsa, hangi vatandaşımızın ne sıkıntısı varsa bunu en iyi muhtarların bileceğini dile getiren Başkan Angı, hizmetin doğru noktaya ulaştırılması için muhtarların büyük önem taşıdığını belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği değerin altını çizen Başkan Angı, gösterdikleri hummalı çalışma için muhtarlara teşekkür etti. “Amacımız hem Konya’yı hem de Ülkemizi daha da ileriye taşımaktır” diyen Başkan Angı, bunu hep birlikte başaracaklarına dair inançlarının tam olduğunu söyleyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun muhtarların hizmetin en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için fedakarca çalıştıklarını dile getirerek; hizmetin ulaşması noktasında kendilerini asla yalnız bırakmayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye teşekkür etti. Uzun, Karatay Belediyesi ile el ele vererek en iyi hizmetin en kısa zamanda doğru noktaya ulaşması için gayret sarf ettiklerini söyledi. Uzun, muhtarlara verdiği değerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sunduğunu belirtti. AK Parti İl Başkanlığı görevine tecrübeli bir siyasetçinin gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Uzun; Başkan Hasan Angı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00