• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Ak Parti’nin, Karatay, Meram ve Selçuklu’ da aday adayları netleşti

Ak Parti’nin, Karatay, Meram ve Selçuklu’ da aday adayları netleşti
31 Mart yerel seçimlerinden önce AK Parti ye müracaatta bulunan Karatay'da 11, Meram’da 13, Selçuklu ’da 6 aday adayı bulunuyor.

KARATAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYLARI

HASAN KILCA

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğinden istifa eden Hasan Kılca, AK Parti’den Karatay Belediye Başkanlığına aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Hasan Kılca’nın aday adaylığı ile ilgili açıklaması şu şekilde; “Anadolu’da medeniyetin başşehirlerinden olan Konya’mıza hizmeti büyük bir şeref olarak görüyorum. Hazreti Mevlana’nın medfun bulunduğu Karatay ilçemizde AK Parti belediyeciliğini Türkiye’ye örnek olacak şekilde temsil etmek niyetindeyim”

AHMET İZİ

Ak Parti Konya İl Gençlik Kolları eski Başkanı, Başbakanlık eski Müşaviri Ahmet İzi, Karatay Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı oldu. Aday Adayı İzi, yaptığı açıklamada, “Aday adaylığım Karatay’a ve AK Parti’ye hayırlı olsun. Biz hizmet için çalışacağız ve Karatay’ı daha da yükseklere taşıyacağız. Bunun için elini taşına altına koymaya hazırız” dedi.

ARİF KÖSEM

Karatay Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde yöneticilik görevlerinde bulunan Kösen 2013 yılında Enerya Konya Bölge Müdürü olarak göreve getirilmişti. Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Arif Kösem, Karatay Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldu.

ABDURRAHMAN MAHİR ÇINAR

Büsan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Mahir Çınar Karatay Belediye Başkanlığı için AK Parti’den  Aday adayı oldu.  Çınar yaptığı açıklamada, aday adaylığı sürecinin tüm Karatay’a ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diledi.

ÖMER ŞAHİN

Karatay Belediye Başkanlığı için  aday adaylığı başvurularından birini de Ömer Şahin yaptı. Ömer Şahin yaptığı açıklamada, Karatay’a aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

MUHAMMED ZEREN

Önceki dönem Karatay gençlik kolları başkanlığı görevinde bulunan 27. Dönem Konya Milletvekili adayı Muhammed Zeren Karatay Belediye Başkanı aday adaylığı müracaatını yaptı. Zeren, yaptığı açıklamada, aday adaylığının Karatay’a ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diledi.

MURAT ÇETİN

Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Seçimi öncesinde süreç hızla devam ederken iş adamı Murat Çetin, Karatay Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldu. Konuyla ilgili bir açıklamada bulanan Çetin, Karatay'a en iyi hizmeti vermek amacıyla aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.

MEHMET EREN

Mehmet Eren, AK Parti Karatay Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. AK Parti Karatay Aday Adayı Mehmet Eren, Karatay’a aday gösterilmesi ve başkan seçilmesi halinde Karatay’ın bu günden çok daha ileriye getireceğini söyledi. Karatay’a yeni yatırımlar yapacağını da söyleyen Eren, altyapıdan yol düzenlemesine, sosyal belediyecilikten yardımlara, işsizlikten sağlığa kadar birçok alanda çözüm üreteceklerini söyledi.

VELİ TOLU

Konya siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden Hukukçu Veli Tolu, Karatay Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Konya siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden Hukukçu Veli Tolu, Karatay Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Tolu, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatına giderek, Karatay Belediye Başkanı aday adaylığı müracaatını yaptı.

ZEYNEP PURÇAK

Karatay Belediyesi’ne aday adaylığı başvurusunda bulunanlar arasında tek kadın Zeynep Purçak bulunuyor. Purçak, Karatay için aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

HASAN YEL

Hasan Yel, Karatay Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Konya’da avukatlık yapan Hasan Yel, Karatay’a aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.

MERAM ADAY ADAYLARI

ZEKERİYA İNCİLİ

Ak Parti’den Meram Belediye Başkan Aday Adayı olan Zekeriya İncili, “Meram’a Değer” sloganı ile yola çıktığı adaylık kampanyasını düzenlediği bir tanıtım programı ile başlattı. İncili yaptığı açıklamada, “Biz bugün Cumhurbaşkanımızın üzerine düşen yükün Meram’a düşen kısmını sırtlanmaya talibiz” dedi.

YUSUF UÇAR

Yusuf Uçar, Meram Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı oldu.

Ak Parti Konya'da önceki dönem yönetim kurulu üyesi, tanıtım medya başkanı, işadamı Yusuf Uçar, yaptığı açıklamada; "Gönül belediyeciliği ilkesi ile gönüller kazanmak, tüm kesimleri kucaklayan hizmet anlayışıyla bir ve beraber olmak, Meram'dan Davamıza ve Yeni Türkiye hedeflerine katkıda bulunmak için adaylık başvurumu yaptım. Allah, şerefli milletimizin hizmetkârı olmayı inşaallah nasip eder" dedi.

MUHAMMET ALİ ORAK

Ak Parti Konya İl Gençlik Kolları Eski Başkanı Muhammet Ali Orak, AK Parti’den Meram Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Orak, “Konya’nın Türkiye Selçuklu Devleti’nin başşehri olduğunun bilinciyle, şehrimizin tarih ve kültürel anlamda en önemli ilçesi olan Meram’ın tarihi ve kültürel değerlerini yeniden ortaya çıkartarak bu güne kadar ilçemize yapılan yatırımlara yenilerini ekleyerek çıtayı daha yükseklere çıkartmak istiyoruz” dedi.

MUSTAFA YAZLIK

Mustafa Yazlık, 2019 yerel seçimleri için Meram Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.  Konya Büyükşehir Belediyesi’nde Yeni Büyükşehir Yasası ile kurulan Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Yazlık, “Gönül belediyeciliği ile millete hizmetkâr olmak için adayım” dedi.

ALİ SELVİ

20. Dönem Konya İl Genel Meclisi Başkanı, Konya Büyükşehir ve Meram Belediyeleri Meclis Üyesi Ali Selvi, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde, 6’ncısı seçilecek olan Meram Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

ABDULKADİR ÖZÖĞÜR

Eski AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, Meram Belediye Başkanlığı için aday adaylığını sosyal medyadan duyurdu. Özöğür, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti Konya Meram Belediye Başkan aday adayı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Meramımıza, Konyamıza ve Partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ALİ ÖĞMEN

AK Parti Meram Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Öğmen, seçim çalışmalarına düzenlediği basın toplantısı ile start verdi. Ali Öğmen, yaptığı açıklamada, aday adaylığının Meram’a ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diledi.

İBRAHİM GÜN

Mevcut Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, son anda Meram Belediyesi için aday adaylığını açıkladı. Gün yaptığı açıklamada, ‘Aday adaylığımız Meram’a hayırlı olsun. Meram’a çalışmak bizi onurlandırır” dedi.

MUSTAFA MERAL

Mustafa Meral, Meram Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu. Meral, yaptığı açıklamada, aday adaylığının Meram ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diledi.

HÜSEYİN ALİ AKMAN

Meram Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulunanlar arasında Hüseyin Ali Akman da oldu. Akman yaptığı açıklamada, aday adaylığının Meram ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diledi.

HÜLYA GÖK

Konya’da serbest avukatlık yapan Hülya Gök, Meram Belediye Başkanlığı için aday adaylığında bulundu. Gök yaptığı açıklamada, aday adaylığının Meram ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diledi.

HİKMET TOSUN

Konya’da serbest avukatlık yapan Hikmet Tosun, Meram Belediye Başkanlığı için aday adaylığında bulundu. Tosun, yaptığı açıklamada, aday adaylığının Meram ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diledi.

EROL YARALI

Meram Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusu yapan Erol Yaralı, aday adaylığının Meram ve AK Parti’ye hayırlı olmasını diledi.

SELÇUKLU ADAY ADAYLARI

EMRAH KAVAK

AK Parti Konya İl Yönetimi Önceki Dönem Başkan Yardımcısı Emrah Kavak, Selçuklu Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu. Emrah Kavak başvuru sonrası yaptığı açıklamada, "Dua ve desteğinizin benim için çok kıymetli olacağını belirtmek isterim. Rabbim niyet ve amellerimizi hayırla neticelendirsin" ifadelerini kullandı

FARUK ŞEKERCİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı yapan Konya'nın yetiştirdiği bürokratlardan Faruk Şekerci, Selçuklu Belediyesi Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı müracaatını yaptı.

MUSTAFA KAVUŞ

Çevre ve Şehircilik Bakan Müşaviri ve Konya Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Eski Başkanı Mustafa Kavuş, 2019 Yerel Seçimlerinde Selçuklu Belediye Başkanlığına aday olmak üzere bakanlıktaki görevinden istifa etti.

HASAN GÖRGÜLÜ

İnşaat Yüksek Mühendisi Hasan Görgülü, AK Parti Selçuklu Belediyesi Başkan Aday Adayı oldu. Adaylık başvurusunu gerçekleştiren Görgülü, “Kazanan Selçuklumuz olsun, şehrimiz olsun. Bu süreçte tüm aday adayı arkadaşlarım için de hayırla dua ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

MEHMET YAVAŞ

Mehmet Yavaş, Selçuklu Belediye Başkanlığı için Ak Parti'den aday adayı oldu. Aday adaylığını sosyal medyadan duyuran Av. Mehmet Yavaş, "Hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah. Dostlarımızında duasını beklerim" şeklinde açıklama yaptı

RAMAZAN KARADAĞ

Selçuklu Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimler arasında Ramazan Karadağ da bulunuyor.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00