• BIST 10045.74
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Turan Yaldır; 'Aksaray oyumuzu en çok arttırdığımız ilimiz olacak'

Turan Yaldır; 'Aksaray oyumuzu en çok arttırdığımız  ilimiz olacak'
1 Kasım 2015 seçimlerinde MHP tarafından tekrar birinci sıradan aday gösterilen Aksaray Milletvekili Turan Yaldır adaylığının kesinleşmesinin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Yaldır açıklamalarının başında; “Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim Aksaray’ımızda vatandaşlarımızın taktiri ile 7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçildim. Önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde ise milletvekili adayı olarak milletimizin huzuruna çıkıyoruz.”dedi.

7 Haziran seçimlerinin yenilenme kararının ardından teşkilatın görüşlerini aldığını ifade eden Yaldır; "Niyetimi beyan edip destek arayışında bulundum. Teşkilatlarımızdaki ciddi ve kayda değer desteği  sevinçle karşıladım.  Ve arkasından Genel Merkezimize adaylık başvurusunda bulundum. Genel Merkezimizin taktiri ile çok kıymetli çalışma arkadaşlarımız Av. Nilgün Tosun ve Av. Ayşe Deniz Ay Hanımefendiler ile milletimizin huzuruna çıktık. Biz bu şehre gönül verdik. Her sözümüze 'Sevdamız Aksaray' diyerek başladık. Biz bu şehre inandık onlarda bize inandıklarını 7 Haziran seçimlerinde gösterdiler. Ve bu inancın artarak devam ettiğini günbegün görmekteyiz. İnşallah Aksaray'ımız 7 Haziran seçimlerinde  2011 seçimlerine göre yüzde 73 oranında artışla Milliyetçi Hareket Partimizin yurt genelinde oyunu en fazla arttırdığı 2. il olmasında göstermiş olduğu teveccühü bu kez bizleri iktidar yaparak devam ettirecektir.”diye konuştu.

Azimle, kararlılıkla boş vaatlerle değil her bir oyun vebalini yüreklerinde hissederek çalışmalarına devam edeceklerini belirten Yaldır; “Aksaray’a sevgi, mutluluk, huzur Yakışır” diyerek sözlerini tamamladı. egemen

aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00