• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Tek Hedefim Millete Hizmet Etmek

Tek Hedefim Millete Hizmet Etmek
7 Haziran seçimlerine az bir süre kala AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, beraberinde Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Abdülkadir Karatay ile birlikte Gerentol ve Hırkatol’da seçmenleri ile buluştu.

Akşam yapılan ziyarette, Gerentol’da Muhtarı Ahmet Koçak’ın evinin önünde yapılan toplantıya çok büyük bir kalabalık topluluk katıldı. Aksaray Belediyesinin Gerentol’a yapması gereken hizmetleri yaptığını söyleyen Gerentol köyü muhtarı Ahmet Koçak hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Hırkatol’da kahvehane de yapılan toplantıya Hırkatol muhtarı Ramazan Baş ve köylüler, AK Parti’nin adayı Hüseyin Koçak e beraberindekileri büyük bir çoşku ile karşıladılar. Hırkatol ve Gerentol’da (Yeni mahallede) 2002’den bu yana AK Partiye büyük bir teveccühün olduğunu ve oylarını AK Partiye verdiklerini söyleyen köylüler, AK Partiden memnunuz. Köylünün yüzünü güldürdü. Verdiği desteklemelerle köylüye sahip çıktı. 7 Haziran’da yeniden AK Parti diyeceğiz dediler.

Tek Hedefim Millete Hizmet Etmek

AK Parti Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük’te, Milletvekili seçilip seçilmemem çok önemli değil önemli olan AK parti’nin 330 ve üzerinde milletvekili alarak mecliste iktidar olmasıdır. İktidar olacağız. Anketler bunu diyor ama burada önemli olan 330 ve üzerinde milletvekili ile meclise girmektir.

Aksaray’ın sorunlarını bildiğini söyleyen Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük köyünüzün, mahallenizin bir sorunu olduğu zaman muhtarlarımız gelsinler. Onların ben hizmetkârı olacağım. Benim tek hedefim halkımıza milletimize içinizden birisi olarak hizmet etmek olacaktır” dedi.

Sizin Sorunuzu Ben Çözerim

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’da Aksaray belediyesine bağlı Gerentol’da yaptığı konuşmada, belediye seçimlerinden önce verdiği sözleri tuttuğunu yaptığı hizmetleri anlattı. Başkan Yazgı, Yeni Mahallenin başka ne sorunu varsa yine çözecek olan benim. Yeter ki benim ve partimin elini güçlendirmeye devam edin” dedi.

MHP 3.5 Yılda Ne Yaptı Bir Düşünün

AK Parti İl başkanı Abdülkadir Karatay’da, Muhalefet partilerinin amacı iktidar olmak falan değil. Onların amacı istikrarlı giden AK Parti’ye çelme takmaktır. AK partiye takılan çelme Türkiye ye atılan çelmedir. AK partiyi zayıflatmaktır. Bunların millet için yapacağı bir şey de yok. MHP 3.5 yıl iktidarda kaldı. Allah aşkına ne yaptı. Bir düşünün ona göre oyunuzu verin” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00