• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Siyasetin zirvesindeki isimler bu nikâhta buluştu

Siyasetin zirvesindeki isimler bu nikâhta buluştu
Siyasetin zirvesindeki isimler, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başcı'nın kızının nikahında buluştu.

Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte 62.- 63.- 64. Hükümetlerimizin Başbakanı Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da nikâha katıldı.

Gençliğinden itibaren kendisini siyasete adayan, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve AK Parti’de yöneticilik görevlerinde bulunan Konyalı Hemşerimiz AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başcı, kızını evlendirdi. Milletvekili Abdullah Başcı'nın kızı Aynur Başcı, merhum rahmetli amcası Mehmet Başcı'nın oğlu Sedat Başcı ile dünya evine girdi. 

Güngören AK Parti Kurucu Üyesi ve eski İlçe Başkanı olan, daha önce merkezi Bahçelievler'de bulunan Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD)'da da Genel Başkanlık görevini yürüten milletvekili Abdullah Başcı'nın kızının düğününe yoğun katılım yaşandı. Başbakan Binali Yıldırım ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı nikâh öncesi, salon içinde ve dışında üst düzey güvenlik önlemleri alındı. Nikâhta ayrıca milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, üst düzey bürokratlar, sanat ve spor camiasından isimler ve muhtarlar ile Başcı ailelerinin dost ve akrabaları yer aldı.

 

Küçükçekmece Nikâh Sarayı'nda gerçekleşen nikâh töreninde genç çiftin şahitliğini, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte 62.- 63.- 64. Hükümetlerimizin Başbakanı Konya Milletvekili Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci yaptı. Nikâha Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmaları damga vurdu.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN SÖZLERİ KAHKAHAYA BOĞDU

Nikâhı kıyan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in evlilik cüzdanını Başbakan Binali Yıldırım'a vermesiyle salon kahkahalara boğuldu. Cüzdanı vereceği tarafı seçmeden önce davetlilerin katılımıyla oylama yapan ve kendine has üslubuyla genç çifti kimi zaman güldüren kimi zamansa terleten Başbakan Yıldırım, "Önünüzde uzun bir yol var. Gerekirse bu yolu biz duble yol da yaparız evelallah. Bir ömür boyu sevgiyle, samimiyetle, sadakatle bu yolu beraber yürüyeceksiniz. Evlatlarımızın tahtını bizler yapabiliriz ama bahtını biz yapamayız. Allah bu gençlerimizin bahtını açık etsin. Sayın Cumhurbaşkanımızın öğüdünü de unutmayın. Yalnız zam geldi biliyorsunuz 3+1 yani Rabia oldu" diyerek konuşmasına başladı. Davetlilerin evlilik cüzdanının geline verilmesinde ısrar etmesi üzerine damada dönen Yıldırım'ın, "Aslanım sen doğuştan kaybetmişsin, yapacak bir şey yok. Ama ben sana güzellik yapıp cüzdanı sana vereceğim sen de sahibine ver" şeklindeki sözleri ve ardı ardına yaptığı espriler salonda uzun süre gülüşmelere neden oldu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00