• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Sakatlar Derneği’ne Anlamlı Ziyaret!

Sakatlar Derneği’ne Anlamlı Ziyaret!
10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Ak Parti Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti İl Teşkilatı ve Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatı ile birlikte Sakatlar Derneği Konya Şubesini ziyaret ettiler.

        İlk olarak söz alan Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı; 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla kendilerini yalnız bırakmayan ve yanlarında olan Ak Parti Konya Milletvekili adayı Ziya Altunyaldız, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl ve İlçe Teşkilat yönetimine teşekkürlerini iletti. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; kendilerinin yaptıkları yatırımlarda ilk olarak engelli vatandaşlarının görüş ve önerilerini aldıklarını, yapım aşaması tamamlandıktan sonra ilk olarak kendilerinin kullanımına sunduklarını ve onayları alındıktan sonra halkın kullanımına açtıklarını belirtti. Toplum içinde herkesin birlikte ve yan yana yaşadığını kaydeden Başkan Mehmet Hançerli; herkese hizmet etmekle mükellef olduklarını ancak avantajsız durumda olan engelli vatandaşlar için daha fazla hizmet etmeye çalıştıklarını vurguladı. Şimdiye kadar olduğu  gibi bundan sonra da üstlerine düşen her şeyi yapacaklarının altını çizen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yerel yönetimlerde istikrarın sağlanması için genel seçimlerin önemli olduğunu, destekle birlikte herkesin dualarını beklediklerini sözlerine ekledi. Son olarak söz alan Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız; Ak parti hükümetinin merkezde insan odaklı bir yaklaşımı olduğunu ve 13 yıllık iktidarları süresinde hep birlikte şahit olduklarını vurguladı. Artık engelli vatandaşların bir köşede kendilerine destek verilmesine dönük bir beklenti içinde olmadıklarını, aktif şekilde üreten, sosyal ve kültürel hayatın içinde rahatlıkla var olduklarını sözlerine ekledi.

        Sohbet şeklinde süren ziyaret sonrası Sakatlar Derneği Konya Şubesi üyeleri yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu anlamlı hafta sebebiyle kendilerini yalnız bırakmayan Ak Parti Konya Milletvekili adayı Ziya Altunyaldız, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İl ve İlçe Teşkilatına teşekkürlerini iletti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00