• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Ömer Ünal Seçim Çalışmalarında hız kesmiyor

Ömer Ünal Seçim Çalışmalarında hız kesmiyor
Ak Parti Milletvekili adayı Ömer Ünal Seçim Çalışmalarını Karatay İlçesi Sedirler Bölgesi ile sürdürdü.

Ak Parti Karatay Ilce Başkanlığı öncülüğünde Sedirler Sosyal tesislerinde Ak Parti Milletvekili adayı Ömer Ünal katılımı ile gerçekleştirilen istişare toplantısı, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kadın Kolları, Meclis üyelerimiz ve  mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla yapıldı

Karataya İlçe Başkanı Mehmet Genç yaptığı konuşmada;

30 Mart 2014 yerel ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde; Hacı hasan, Yenimahalle, Çelebi ve Köprübaşı mahallerimizin vermiş oldukları büyük destekten dolayı teşekkür eden Genç, Karatay’ ın bu büyük başarısı sizlerin desteği ile gelen başarıdır sizler olmazsanız bizler bu başarıyı elde edemeyiz bu sebeple hepinize ayrı ayrı teşekkür ederek Allah razı olsun dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde; Yeni mahallemiz de %65 yakın , Köprübaşında %90, hacı hasanda %91, Çelebi mahallesinde %85 e yakın oy aldık bu sebeple herkese ayrı ayrı tekrar teşekkür eden Genç bu dava hepimizin davasıdır hep birlik de 7 Haziran seçimlerine kadar çalışarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefi olan 400 milletvekilini eksiksiz çıkarmak için biz de Konya da çalışarak 14 milletvekilinin hepsini meclise göndererek üzerimize düşen görevi eksiksiz yapmalıyız dedi. Bundan sonra bize düşen esnaf, mahalle, taşra mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruşlarının ziyareti gece gündüz demeden, yılmadan yorulmadan tüm gücümüzü sarf ederek Konya mızı ve Karatay’ımızı yeni rekorlara imza atmak olacak dedi .

7 Haziran seçimleri bilindiği gibi çok önemli bir seçim. Nasıl bir Sivaslı Muhsin Yazıcıoğlu na, Rize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a, Malatya Turgut Özal a nasıl sahip çıktı ise biz Konyalılar da Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu na, sahip çıkarak Konya dan onu Ankara ya çok güçlü olarak göndermemiz gerekiyor. Bir başbakan demek yeni açıklanan Metro demek, mavi tünel demek kop projeleri demek, Yeni çevreyolu demek, yatırım ve istikrar demektir. Diğer bir sebep ise ekonomi ve güven istikrarın sürmesi için 7 Haziran seçiminin önemi vardır bunların devamı için 7 Haziran seçimleri çok önemlidir.

 Yeni anayasa ve Başkanlık sistemi için bu seçimler çok önemlidir. Bu seçimler sadece Türkiye için değil bölgemizdeki ve dünya mazlumları için çok önemlidir. Bu seçimlerde Ak partiyi güçlü bir şekilde meclise gönderirsek mazlumların arkası güçlü olacaktır. Bu mazlumların ümidi Türkiye dir. Mazlumlara manevi desteği vermek için bu seçimlerden güçlü çıkmalıyız. Burada içimizde olan daha önce ondan teslim aldığım Karatay İlçe Başkanımız olan şimdi Milletvekili adayımız, Ömer Ünal kardeşime söz vermek istiyorum diyerek sözlerine son verdi.

 Ak Parti Milletvekili adayı Ömer Ünal ise;

Genç’ e teşekkür ederek, Karatay ı evi gibi gördüğünü ifade eden ve çok güzel anıları olduğunu söylerken, biz bayrağı bizden daha yukarılara taşıyacağını inandığımız Mehmet Genç başkanımıza teslim ettik hamdolsun 2014 seçimlerinde sizlerin desteği ile hedefimize ulaştık.

Ünal,  Genç Başkanın bahsettiği gibi her seçim önemlidir ama bu 7 haziran seçimi çok ama çok anlamlı ve önemlidir. Bu seçim Konya nın evladı olan belki Selçuklu dan bu yana 800 yıllık özlemini gidererek ilk kez çıkacak olan Konya nın öz evladına, tek başına iktidara göndermek için Başbakanımıza büyük ilgiyi ve desteği vererek Türkiye seçilmiş bir başbakan olarak bizlerin onuru ve gururu olacak. Burada sizlerin desteği çok önemlidir. 7 haziran 2015 seçimlerin diğer önemi ise bu bir davadır, bu dava Hz. Adem den bu yana devam eden Hak ve Batıl davasıdır bu sebeple bu davanın temsilcisi Ak Partidir. İnşaallah bu dava sizlerin omuzlarında yükselerek ve bu seçimlerde tek başına iktidara gelerek Genç başkanımızın az önce bahsettiği gibi hem Ülkemizdeki mazlum ve mağdurların ümidi olacak hem de Türkiye bunlara sahip çıkarak Ümmetin bizden beklediği lider bir ülke olarak Bayrağımız altında birleşerek kutlu yürüşere devam edeceğiz diyerek sözlerine son verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00