• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Necati Belgemen Eskil Belediyesi Başkanı Adayı mı?

Necati Belgemen Eskil Belediyesi Başkanı Adayı mı?
2019 yerel seçimlerine yavaş yavaş yaklaşırken, Eskil'de belediye başkan aday ve aday adayları bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Daha önce Eskil Ziraat Odası Sekreteri Vedat Belgemen'in aday adaylığı ileri sürülmüşken, kulislerde Eskil Ziraat Odası Başkanı ve Eskil eski Belediye Başkanı Necati Belgemen'in aday olacağı konuşulmaya başlandı.

Son günlerde sık sık çalışmalarda bulunan ve gezdiği her platformda siyasetten bahseden Belgemen'in belediye başkanlığına aday olacağı ifade ediliyor.

Sultanhanı'nın ilçeliği yıldızını parlattı!

Sultanhanı'nın ilçeliği ile birlikte Ak Parti'ye en yüksek oranda destek veren Eskil'de o soru soruldu, "Biz kurulduğu günden beri Ak Parti'ye en yüksek desteği veren ilçeyiz, Eskil'in çiftçisi pancar yetiştiriyor, kamyon kiralarak Sultanhanı'na şeker fabrikasına pancar götürüyor, Sultanhanı'na Tuzgölü Doğalgaz Depolama Tesisi kuruluyor, Yüksekokul Eskil'den önce oraya açılıyor, Eskil bir ilçe ve bu dönemde yeterince hizmet alamadı, burada Sultanhanı'nın oldukça bereketli bir şekilde yararlandığı Ak Parti iktidarından Eskil'in yeterince faylanamamasında Eskilli siyasiler arasındaki uyumsuzluk, yeterince temsil kabileyetini ortaya koyamamaları gibi soru işaretleri yeni arayışlara itti. Öte yandan adeta tekeden süt çıkarırcasına kasabasının ilçe olmasında yoğun çaba gösteren Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak'ın kahramanlaştırılmasında Eskilli'nin Fahri Solak'la özdeştirdiği bir isim o dönemde tereyağından kıl çeker gibi 1990'da Eskil'in ilçe olmasında etkin olan Necati Belgemen...

Muhtarlarla birlikte Ankara'ya giden tek isim...

Sultanhanı'nın ilçeliğine ramak kaldığı günlerde Eskil'den Başaran, Güneşli ile birlikte hatta Eşmekaya'nın Sultanhanı'na bağlanacak söylemleri ardından 15 muhtarla birlikte Ankara'ya giden tek isim yine sadece Necati Belgemen'di. İşte bütün yaşananlardan sonra Belgemen'le birlikte Ankara'da bulunan muhtarlardan birisinin söylemiyle yazımızı neticelendirelim. "Birçok muhtar olası bir adaylık durumunda Necati Başkan'ın yanında yer almaya hazır." haberfark.net

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00