• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Karacaer, vatana millete hizmet olan her görev ulvidir

Karacaer, vatana millete hizmet olan her görev ulvidir
MHP Aksaray Milletvekili Adayı Tuğrul KARCAER Galericiler Sitesi, Otagar ve B.Bölcek Caddesi esnaflarını ziyaret ediyor.

KARACAER mümkün olduğunca çok hemşerimizle görüşmek için şubat ayından bu tarafa ziyaretlerimize devam ediyoruz diyerek biz milliyetçi hareketin kadroları için içerisinde vatana millete hizmet olan her görev ulvidir.

Bizler önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen bir anlayışın temsilcileriyiz. Bizler için mevki makam hiç önemli olmamıştır. Bu hareketin temsilcileri gerektiğinde zindanları saray kabul etmişler gerektiğinde gözlerini kırpmadan Allah nidalarıyla idam sehpalarına yürümüşlerdir. İşte biz gelenekten geleceğe böyle bir hareketin temsilcileriyiz ve insanımızın gönlünü kazanmak bizim için her şeyden daha önemlidir. Bizim, bu millete ve değerli Aksaraylı hemşerilerimize dair sözümüz var hedeflerimiz var. Ülkede 13 yıldır iktidarda olan parti ve yetkilileri her geçen gün Türkiye'yi daha da tahrip etmektedir. Hırsızlığın normal karşılandığı, Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim ile propagandanın meşrulaştığı, camilerde siyasetin egemen olduğu,kutuplaştırmanın, etnik ve mezhep siyasetinin normal karşılandığı, vatandaşı tekmeleyen devlet görevlilerine, hakaret eden valilere ses çıkarılmadığı, Bakara Makara diyenlerin Cumhurbaşkanı danışmanı yapıldığı, israfın lüksün bir yaşam tarzı haline geldiği bir ülke görünümüne geldiğimizi üzülerek söylemek zorundayım.

İşte son yıllarda yaşanan bu olumsuz gelişmeler Türk Milletinin sinir uçlarını tahrip etmiş vatandaşımız yaklaşan tehlikenin farkına varmıştır ve sandıkta noktayı koyacaktır inşallah.

 Aksaray'ımız için ise ortada çok ilginç ve bir o kadar da tuhaf bir durum var. Bizler MHP kadroları olarak Aksaray'ın neye ihtiyacı olduğunu ve bunların nasıl yapılacağı konusunda ciddi bir çalışma içerisinde iken sanki 13 yıldır iktidar partisi değilmişler gibi bize muhalefete başlayan bir Aksaray AKP’si var karşımızda. Bizler Aksaray'a hizmet getirmek için bir plan proje ve iddia koyuyoruz hemşerilerimizin önüne ama karşımızda AKP’nin vekilleri ve vekil adayları yapamazlar, olmaz, gerek yok, ölü yatırım, nüfusumuz yetmez gibi nedenler sıralıyorlar.Halen AKP milletvekili olan bir arkadaşımız ölü yatırım derken yine milletvekili adayı olan arkadaşlarımız afişlerle bu projelerin reklamını yapıyorlar. Biz yapacağız diyorlar. Bir kafa karışıklığı yaşadıkları kesin. Çünkü Niğde AKP Milletvekilini getirip Niğde'ye yapılacak olan havaalanının reklamını biz Aksaraylıların gözlerinin içine baka baka burada yaptıracak kadar telaşa kapılmışlar. Yani bu şehrin insanıyla bu kadar alay edilmesini, değer verilmemesini üzüntüyle karşılıyorum. Bizim tek derdimiz Niğdeye, Kırşehire, Nevşehire, Kırıkkaleye gelen hizmetler neden Aksaraya gelmiyor.Biz bunu sorguluyoruz ve artık yeter diyoruz.Aksaray ve Aksaray insanı hizmeti hak ediyor diyoruz. Bunu sorguluyoruz. Biz Aksaraylılar olarak her hangi bir partiyi seviyor destekliyor olabiliriz ancak hizmet alabilmek için bu seçim 13 yıldır şunu yapacağız bunu yapacağız deyip de seçim sonrası Aksaray’ı unutanlardan hesap sormanın vaktinin geldiğini söylüyoruz ve Aksaraylı hemşerilerimizin bu defa sandıkta kendilerine değer vermeyenler yerine sizin oyunuza ihtiyacım yok diyenlerin yerine MHP Adaylarını destekleyeceklerine inanıyoruz dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00