• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Halk ‘’korku imparatorluğuna son’’

Halk ‘’korku imparatorluğuna son’’
Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Kadın Kolları Başkanı Fatma ŞEN, kadın kollarının bir haftalık seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Partilerine ve adaylarına olan teveccühten gayet memnun olan ŞEN, bir hafta boyunca yaptıkları ziyaretleri şöyle anlattı.

‘’ Son bir haftadır seçimle ilgili olarak saha çalışmalarımız son hızla sürmektedir… Aksaray'ın Merkez mahalleleri ve kasabalarında, ev ziyaretlerimizle vatandaşlarımızla birlikte olmaktayız. Mayıs ayı itibariyle merkez mahallelerden Fatih mahallesi siteleri ve blokları 15 gün boyunca tek tek dolaşılmış ve mahalle sakinleri ve sitelerdeki esnafla birebir görüşülmüş ve hatırları sorulmuştur… Partimize ve adaylarımıza yoğun sempati ve ilgi olduğunu görmüş olmak bizleri memnun etmiştir… Vatandaşlar bu semtte bilinçlenmiş ve partimize teveccüh göstermeye başlamıştır… Hanımlar '' artık mevcut İktidara tepkilerini ortaya koyuyorlar''  onlar artık bizimleler, bizim dönemimizde de sosyal yardımların kesilmeyeceğini ve o yardımlara yenilerinin ekleneceğini biliyorlar. 

Küçük Bölcek Mahallesini ziyaret ettik ve yine tercihleri bizden yana. Gidişatı değiştirmenin kadınların elinde olduğunu anlamış durumdalar, yokluktan ve eşlerinin, çocuklarının yaşadığı sorunlardan en çok kendilerinin etkilendiğini söylüyorlar.

 Yeşilova ve Yenikent kasabalarını ziyaret ettik, her iki kasabanın pazar yerlerini dolaştık ve pazar esnafı ve vatandaşlarla hasbihal edip, görüş ve isteklerini aldık. Bizim için çok etkileyici bir ziyaret oldu! Turan YALDIR diyorlar, hayranlıkla ve güvenle. Adayımızın kendi kasabaları ve evlatlarına sahip çıkacaklarını belirttiler, sabırsızlıkla seçim gününü bekliyorlar…

Būyūk Bölcek ise adayımız Turan YALDIR’ ın kendi oturduğu ve büyüdüğü mahalle... İlgi ve destek çok büyük… Bu semtte vatandaşlar kendilerinden de Adaylarımızdan da eminler… Vatandaş samimiyet istiyor… Korku imparatorluğundan bıkmış… Gizli oylar var, biz onları anlıyoruz. Onlar bizimle yürüyecek ve seçimlerden sonrada irtibatı koparmayıp dertlerine derman olacağız.

Son hafta çalışmalarımızın ilk mahallesi Çiftlik mahallesi idi... Vatandaş dertli.. Doğalgaz yok.. Ulaşım sıkıntılı… Yetkililerden şikayetçiler... Onları dinledik ve bize çözüm bulmak üzere içlerinde ne varsa açtılar... Hanımların yüreklerine dokunduk. Onların halleri ise bizlerin yüreğine fazlası ile dokundu!

 Dört gündür ise Hürriyet ve Dağılgan mahallelerindeyiz... Ziyaretlerimiz buralar da bugün itibariyle tamamlandı.....Vatandaş işsiz ,çaresiz ve yokluk içinde... İçimizi acıtan manzaralar... Biz her yerde ve herkesleyiz, ve bizler Aksaray 'a hizmet için partimiz ve adaylarımıza güven duyarak güzel projelerimizi anlatıyoruz, inanıyoruz ki verdiğimiz sözde duracak Aksaray’ ı sahipsizlikten kurtaracağız... Boş vaatler peşinde değiliz. Ekip sağlam… VATAN sevgisi ve hizmeti içinde yürekli ve birlik içindeyiz. Çalışmalarımız kapsamında ziyaret ettiğimiz yerlerden bir kaçı da, Şifahane , Zafer, Bayram baba ve Kırca mahalleleri. Her yerde problemler ortak. Biz MHP kadın kolları olarak adaylarımıza ve parti teşkilatımıza iletmek üzere notlarımızı aldık. Allah’ın izni ile bize olan güven ve ..teveccühün karşılığını fazlası ile vereceğiz.

MHP AKSARAY KADIN KOLLARI

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00