• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Başbakan, İlçe Belediye Başkan Adaylarını Bugün Açıklıyor

Başbakan, İlçe Belediye Başkan Adaylarını Bugün Açıklıyor
Başbakan, İlçe Belediye Başkan Adaylarını Bugün Açıklıyor

Başbakan RecepTayyip Erdoğan'ın ilçe belediye başkan adaylarını belirleme mesaisi 11 saatsürdü. Dün gece sona eren toplantı çıkışı bir basın mensubunun "Çalışmalarnasıl gidiyor" şeklindeki sorusuna Erdoğan, "Yarın (bugün) bitinceaçıklayacağız" şeklinde cevap verdi.

Başbakan RecepTayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen ilçebelediye başkan adaylarının belirlenmesiyle ilgili son düzenlemelerin yapıldığıSeçim İşleri Üst Kurulu toplantısına katıldı.

TOPLANTI 11 SAAT SÜRDÜ

Başbakan Erdoğansaat 11.00 sıralarında girdiği Sütlüce'deki İl Merkezi'nden saat 22.00civarında çıktı. Başbakan Erdoğan, çıkışta kendisini bekleyen Darphaneişçilerini bir süre dinledi.

Darphaneişçileri Erdoğan'a, "Size sahip çıktığımız için şu an bizi eziyorlar SayınBaşbakanım. 2011 yılında sizin verdiğiniz zamla çalışıyoruz. Sözleşme yapıldı.Greve çıkan arkadaşlar zam aldı, çıkmayanlar alamadı. Başvurmadığımız yerkalmadı" dediler. Erdoğan işçileri dinledikten sonra, "Sizin gibi kaçkişi var böyle?" diye sordu. İşçiler de, "35 kişi var Başbakanım, buişe baş koyduk. Allah sizi başımızdan eksik etmesin" şeklinde karşılıkverdiler. Etrafta toplanan bazı vatandaşların dualar ettiği Erdoğan, bir kadınile bir çocuğun birlikte fotoğraf çektirme taleplerine karşılık vererek onlarlapoz verdi.

"YARIN (BUGÜN) BİTİNCEAÇIKLAYACAĞIZ"

Bir basınmensubunun "Çalışmalar nasıl gidiyor" şeklindeki sorusuna Erdoğan,"Yarın (Bugün) bitince açıklayacağız" şeklinde cevap verdi. Erdoğandaha sonra aracına binere Üsküdar Kısıklı'daki konutuna gitti.

KAYNAK:HABERLER.COM

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00