• BIST 10172.46
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Aksaray maalesef beklediği hizmetleri alamamıştır

Aksaray  maalesef beklediği hizmetleri alamamıştır
MHP Milletvekili Adayı Tuğrul KARACAER Gülpınar,Camiliören ve Saratlı'da seçmenlerle buluştu.

Gördüğü ilgi karşısında vatandaşlara teşekkür eden Tuğrul KARCAER; yaptığı açıklamalarda iktidar vekillerine yüklendi. Karacaer; bizler bin yıldır kardeşiz ve bu kardeşliğimizi muhafaza etmek için elimizden elen her şeyi yapacağız inşallah.Bizler siyasi çatışmaları ayrımcılığı ötekileştirmeyi reddeden bir siyasi aksiyon hareketiyiz.Toplumumuzu ayrıştırmak ötekileştirmek bu millete bir şey kazandırmaz.

Önümüzde çocuklarımızın geleceğine de etki edecek bir seçim var ve ülkemizin geleceğini şekillendirmek sizlerin elinde. Ya yoksulluğun yolsuzluğun adaletsizliğin hakim olduğu, ayrımcılığın ötekileştirmenin sürekli gerginliğin olduğu bir ülke yada iç barışını sağlamış tüm enerjisini ülkenin kalkınmasına harcayan milletin refahının ön planda tutulduğu, adaletin; toplumun her kesimi için eşit olduğu,ülke kaynaklarının, ödediğimiz vergilerin bakan uçaklarının makam araçlarının yerine emekliye çiftçiye esnafa memura harcandığı bir ülkeyi yeniden inşa etmek inanın bizlerin sizlerin elinde.Bugüne kadar Aksaray maalesef beklediği hizmetleri alamamıştır. Siyaseten ilimizi temsil edenler bugüne kadar yan gelip yatmıştır.Milletvekilliği Gazi Meclis yan gelip yatma yeri değildir.Şimdi biz muhalefet adayları olarak planlarımızı projelerimizi vizyonumuzu ortaya koyunca Aksaray ve Aksaraylı akıllarına gelmiş ve Aksarayı hatırlamış gibi yapıyorlar.Ancak bunlar zaten 13 yıldır iktidar kimi vekillik yaptı kimi belediye başkanlığı.Aksaray içinde şunu yaptık diyebilecekleri bir şeyleri yok maalesef.Keşke olsaydı da bizde takdir etseydik.Artık Aksaray vatandaşının oyunu çantada keklik görenler bu seçim sandığa gömülecekler bundan hiç şüpheniz olamasın,artık Aksaraylı hemşerilerim hizmete oy vereceğinin kararını verdi.Muhalefet nasıl hizmet edecek diyor bazıları. Biz daha iktidara gelmeden hizmete başladık. Aksaray stadyumunu neden yıktınız diye sorduk birkaç saat sonra stadyum yapacağız dediler. Unutulan hastanemizi gündeme taşıdık şimdi iktidar vekilleri tamam yapacağız diyor. Anlayacağınız ateş bacayı sarmış ne yapacaklarını şaşırmışlar anlaşılan.

Biz kendilerine Aksarayın yıllarını heba ettikleri için uğurlar olsun diyoruz. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.Artık Aksarayın hizmette yarışa ihtiyacı var.Bu şehrin yıllardır alamadığı hizmetler inşallah MHP iktidarıyla gelecektir dedi. aksaraymedya.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00