• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 8 °C

Ak partili vekil gurbetçilere 17 aralık’ı anlattı !

Ak partili vekil gurbetçilere 17 aralık’ı anlattı !
Ak partili vekil gurbetçilere 17 aralık’ı anlattı !

 
 

 *Her musibette birnasihat olduğunu belirten Kılıç bu krizden de görünüşte zarar görmüş gibi olsakda bundan her yönüyle dahada büyüyerek,güçlenerek çıkacağımızı vurguladı.

 

 

    Duisburg/Almanya-Gurbetçilerimize17 Aralık Darbesinin sebep ve sonuçlarını anlatan Ak Parti Kars MilletvekiliYunus Kılıç  ”Emsallerimizin bilim veteknolojide dolayısıyla da ekonomik olarak bizden ileri olmalarının sebebibizim önümüzün periyodik olarak askeri ve bürokrasi oligarşisi ile sürekli olarak kesilmesidir.” dedi.

 

    Almanya’nınbaşkenti Berlin,Köln ve Hamburg’dan sonra en çok vatandaşımızın yaşadığı KuzeyRen-Vestfalya eyaletindeki Duisburg şehrinde bulunan Yunus Emre Camisininlokalinde gurbetçilerimize hitap eden Ak Parti Kars milletvekili Prof.Dr. YunusKılıç önce ülkemizin bulunduğu coğrafya ve bu coğrafyanın sağladığı maddi vemanevi avantajlara rağmen birlikte yola çıkılan emsal ülkelerin neden gerisindekaldığımızı.!

    Ardından ise bizimülkemizin ilerlemesinin önündeki engellerin nasıl son 10 yılda kaldırılarakTürkiye’nin kendi kendisine yeterli hale hızla gelmek üzere olmasınınengellenmesi için geçen yıl gezi olaylarıyla başlayan çabalarla 17 Aralıkoperasyonun sebep ve sonuçlarını açıkladı.

SIKINTIMIZ CEMAATLE DEĞİL DEVLETİN HÜCRELERİNE SIZMIŞ OLAN,AĞABABALARINDAN ALDIKLARI EMİRLE ÜLKEMİZİN ALEYHİNE

                                  ÇALIŞANLARLAD!!!

    Kılıç Avrupa TürkDemokratlar Birliği yetkilileriyle birlikte misafiri olduğu gurbetçilere hitabenyaptığı bir saate yakın konuşmasında “ Ülkemizde 12 yıl öncesine kadaristedikleri zaman istedikleri hükümetleri askeri darbelerle veya bürokrasidarbeleriyle yıktılar.

    İstedikleri partilerdenistifa ettirdikleriyle istedikleri zaman kurdurdukları partilerle yenihükümetler kurdurarak istedikleri yönde aldırdıkları kararlarla ülkemizingelişmesini ve hak ettiği yere gelmesini engellediler.

    Ak Partihükümetleri tarafından yapılan demokratikleşme çalışmalarıyla askeri vesayetinortadan kaldırılmasıyla bu yönden ümidini kesenler bu defada 17 AralıkOperasyonunda olduğu gibi İslam âleminin ve bölgesinin yıldızı olan Türkiye’ninönünü kesmek için Başbakan’ında tabiriyle “Dost darbesi” yapıldı.

     Bu yapılanladakamuoyuna Ak Partiyle Cemaat çekişmesi olarak lanse edilmeye çalışılıyor.

     Oysa Ak Partinin hiçbir cemaatle ve cemiyetlesıkıntısı yok.

   Bizim sıkıntımızdevletin hücrelerinin içine sızan ve gereğinde bu hücreleri devlet ve milletaleyhine kullananlarladır.!!!

 OPERASYONUN NİHAİMAKSADI TÜRKİYEYİ PARÇALAYIP RAHATÇA YÖNETEBİLECEKLERİ SİTE DEVLETLERİKURDURMAKTIR!!!!!!!!!!!!!!!!

    Bu ve bağlı operasyonlarınmaksadı ülkemizin çıkarına olan her konuda bağımsız olarak hareket edenlerindizginlenmesi ve dahada ileride bu tür bağımsız kararlar almasının önün tamamengeçebilmek ve nihayetinde ise ülkemizi parçalayarak rahatça yönetebileceklerisite devletleri kurmaktır.

     BU HAYALLERİDEMİLLETİMİZ TARAFINDAN ENGELLENECEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Yapılan bukalkışmalar Milletimizin birlik ve dirliğiyle Başbakanımızın önderliğinde boşaçıkartılacak ve bundan alınacak derslerle ülkemiz en kısa zamanda verilenzararlarıda telafi ederek ve dahada güçlenerek bu hayali kuranların heveslerinikursaklarında bırakarak emellerini bir kez daha boşa çıkartacak.”dedi.

    Konuşmalarınardından programa gurbetçilerimizin bu konuda görüşlerinin alınması ve sorulansorulara verilen cevaplarla devam edildi.

“GURBETÇİLERİMİZ AK PARTİ HÜKÜMETLERİN SON 10 YILDAKİBAŞARILARINDAN SONRA ADAM YERİNE KONDUK

     Toplantıdan sonragörüşlerini aldığımız gurbetçilerimiz daha önce işverenleri, hatta işarkadaşları tarafından bile adam yerine konmadıklarını, fakat Recep TayyipErdoğan Yönetimindeki Ak Parti hükümetlerinin dünyadaki ekonomik krizlererağmen ülkemizde son 12 yılda başardıkları ekonomik ve demokratik gelişmelerlesağladıkları başarılarla hem iş verenleri, hemde arkadaşları tarafından itibargörür hale geldiklerini belirterek.

     “Biz ülkemizdebariz bir yolsuzluk olduğuna inanmıyoruz.

     Eğerkiyolsuzluklar olsaydı Türkiye şu anki ekonomik başarısına ve bu başarıyısağlayan yatırımları gerçekleştiremezdi.!!!

    Biz her zamanolduğu gibi bundan sonrada ülkemizin birlik ve dirliği ile bunu başaranlarınyanında,aksinin ise karşısında olacağız.”dediler.(Haber ve fotoğraflar AliGenç)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00