• BIST 9883.53
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Ak Parti Karatay 46. Danışma meclisinde gündemi değerlendirdi

Ak Parti Karatay 46. Danışma meclisinde gündemi değerlendirdi
Ak Parti Karatay İlçe Başkanlığının düzenlediği 46. Danışma Meclisi Aziziye Kültür Merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

       Programa AK Parti Konya milletvekilleri Mehmet Babaoğlu, Ziya Altunyaldız, Leyla Şahin Usta, Abdullah Ağralı, Rüveyda Gülseren Işık, Hüsniye Erdoğan, AK Parti Konya eski milletvekillerinden Hasan Angı, Ayşe Türkmenoğlu,  Mustafa Kabakçı ve  Gülay Samancı, Ak Parti İl Başkan Vekili Nurettin Akmeşe, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda Ak Partili katıldı.

        İlk olarak söz alan Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Terör olayları ile şehit olan tüm askerlerimize rahmet dileyerek gelecekten umutlu olduklarının altını çizdi. Genç; bu günlerin gelip geçici olduğunu ve sürekli istikrar için çalışmaların startını verdiklerini vurgulayarak 46. Danışma Meclisinin hayırlara vesile olmasını diledi. Ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Belediye yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğinin altını çizerek açılış ve temel atma törenlerinin önümüzde ki günlerde gerçekleştirileceğini belirtti. Hançerli "İki senedir Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte İmar Revizyon Planı çalışmaları noktasında ortak hareket ediyoruz. 5 milyon 350 bin m² alanda çalışmalarımız tamamlandı bitirildi ve onaylandı. Belediyemiz tarafından yapılan Selim Sultan Tesislerinde gruplar halinde vatandaşlarımızı davet edip imar revizyon planları hakkında bilgi vereceğiz" dedi. Başkan Hançerli; şu anda Başak Mahallesinde Pazar Market inşaatının devam ettiğini aynı anda Ovakavağı ve Hayıroğlu Mahallerinde de yapılan Pazar Market inşaatlarının en kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi. Mehmet Hançerli "Türkiye geneline baktığımızda 2014 yılının ilk üç ayında 66 milyon 806 bin m² civarında inşaat ruhsatnamesi verilmiş. Bu rakam 2015 yılının ilk üç ayında 37 milyon m² civarına gerilemiş. Türkiye genelinde yaklaşık %44,5 oranında gerileme görülürken Karatay İlçemize baktığımızda inşaat ruhsatnamesinde 2014 yılının ilk üç ayı ve 2015 yılının ilk üç ayı oranlarında %71'lik bir artış söz konusu. Bu oran zaten yapılan hizmetleri gözler önüne seriyor." dedi. Hançerli; merkeze uzak yeni bağlanan 29 mahallede vatandaşların evlerinin önlerine kadar asfalt döktüklerinin altını çizerek 1 Kasım seçimlerine hazır olduklarını sözlerine ekledi.

        23. ve 24. Dönem Milletvekili Mustafa Kabakçı ise Ak Parti kervanının yürümeye devam edeceğini belirterek "Milletimize her dönem güvendik ve milletimizden başka kimsenin de gözüne bakmadık. Yeniden bir heyecan ve imanla yürümeye devam edeceğiz." dedi. Ak Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ise konuşmasında her zaman özveri içerisinde çalışan Ak Parti teşkilatlarına teşekkür ederek 46. Danışma Meclisinin hayırlı olmasını diledi. Ardından söz alan Ak Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ise "Genel Başkanımızın başkanlığında hükümet ortağı olmaya cesaret edemeyenler, ülkenin sorunları noktasında inisiyatif almaya elini taşın altına koymaya cesaret edemeyenler, tek başlarına ülkeyi yönetmeye cesaret edebilirler miydi? Edemediler, edemeyecekler. 1 Kasım'da yeni yürüyüşe tek başına iktidara Türkiye hazır Ak Kadrolar hazır" dedi.

        1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar için çalışmalara başladıklarını ve kendilerine büyük görev düştüğünü belirten Ak Parti Konya Milletvekili Hüsniye Erdoğan ise Karatay'da oy oranının %85'lere çekerek 1 Kasım seçimlerinin zaferle sonuçlanmasını temenni etti. Hüsniye Erdoğan'ın ardından söz alan 22. ve 23. Dönem Milletvekili Hasan Angı ise Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'nin göreve geldiği 2004 yılından bu yana reform üzerine reform yaparak sadece merkezde değil yeni bağlanan mahallelerde de yaptığı çalışmalara dikkat çekti.

        Son olarak söz alan Ak Parti İl Başkan Vekili Nurettin Akmeşe ise Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatları olarak  yapılacak olan erken seçime hazır olduklarını ve istikrar için Ak Parti'yi yeniden tek başına iktidar yapacaklarını vurguladı. Akmeşe; 46. Danışma Meclisi'nin hayırlı olmasını dileyerek tüm katılımcılara teşekkür etti. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00