• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Ak Parti Karatay 32 nci Danışma Meclisini İftarda gerçekleştirdi

Ak Parti Karatay 32 nci Danışma Meclisini İftarda gerçekleştirdi
Ak Parti Karatay 32 nci Danışma Meclisini İftarda gerçekleştirdi
 
Çiltaş tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Gülay Samancı, AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Ünal, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Belde Belediye Başkanları, Teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.
 
İftar yemeğinin ardından geçilen 32nci Danışma Meclis toplantısında ilk olarak söz alan AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Başkanı Ömer Ünal, Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek yerel yönetimlerin katkısıyla Konya Ramazan bereketini fazlasıyla yaşayan şehirlerdendir dedi. Karatay teşkilatı olarak belde ve köylere yönelik gezi ve incelemelerde bulunduklarını dile getiren Ünal, bu gezi ve incelemelerin Ramazan Bayramından sonra da devam edeceğini vurguladı. Bayram sonu yoğun bir tempoyla seçime hazırlık için çalışmalara başlayacaklarını vurgulayan Ömer Ünal, 2014 yerel seçimleriyle AK Parti bayrağını en üst seviyelere çıkaracaklarını sözlerine ekledi.
 
Ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 6360 sayılı kanunu en iyi uygulayan belediyelerden bir olduklarını ifade ederek amaçlarının Karatay’ın belde ve köyleriyle birlikte sahip olduğu hizmetleri almasıdır dedi. Karatay’ın Konya’nın en eski yerleşim birimi olması nedeniyle terk edilen bir yer olmayacağını vurgulayan Hançerli, gerçekleştirilen yatırımlarla, Hz Mevlana türbesiyle, Alaaddine yakınlığıyla yeni bir cazibe merkezi olacağını belirterek tüm Konyalıların Ramazanı şeriflerinin hayırlı olmasını diledi.
 
AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan ise konuşmasında süratle seçimlere doğru gidildiğini ifade ederek çalışmalara bir an önce başlanması gerektiğinin önemine değindi. Karatay’ın 31 ilçe arasında yerinin hep müstesna olduğunu belirten İnan, geçmiş seçimlerde Karatay’da oy oranının yüz ağartan bir noktada olduğunu ve önümüzdeki yerel seçimlerle bu oranın muhafaza edilerek artırılması gerektiğini sözlerine ekledi.
 
AK Parti Konya Milletvekilleri Hüseyin Üzülmez ve Gülay Samancı ise yaptığı konuşmada gezi parkı olaylarına değinerek ülkenin yıpratılmak istendiğini fakat bunda başarılı olamadıklarını belirttiler. Seçimi ancak ve ancak çalışan kazanır diyen vekiller, Türkiye’yi yaşanır bir ülke olarak çocuklarımıza bırakmak istiyorsak el birliği içerisinde çalışmamız gerekir diyerek Karatay’da bu azmin olduğunu vurguladılar. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00