• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

AK Parti Aksaray Heyetinden Vatandaşa Teşekkür Ziyareti

AK Parti Aksaray Heyetinden Vatandaşa Teşekkür Ziyareti
1 Kasım’da gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekili Seçimi’nde yüzde 71.5 rekor bir oy alarak en çok oy alan ilk 5 il arasına giren AK Parti Aksaray Teşkilatı seçimin ardından teşekkür ziyaretlerine başladı.

Seçim öncesi Aksaray’ın bir ucundan diğer ucuna kadar gezerek binlerce insanla görüşen AK Heyet, şimdi de seçmenlere teşekkür ziyaretinde bulunuyor. İl Başkanı Abdulkadir Karatay, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri bugün esnaf ve vatandaşları gezerek bir bir teşekkür etti.

"ARTIK ÇALIŞMA ZAMANI"

Gezilerde vatandaşlarla görüşen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray’ın 1 Kasım seçiminden rekor bir oyla çıktığını belirterek, vatandaşa sadece sözlü teşekkürle kalmayıp, asıl teşekkürün hizmetlerle yapılacağını söyledi. Türkiye’nin dünyada, Aksaray’ın da Türkiye’de parlayan bir yıldız olacağını ifade eden Aydoğdu, “1 Kasım seçimini sizlerin sayesinde büyük bir rekorla tamamladık. Artık seçim çalışmalarının yerini hizmet çalışmaları alacak. Şimdi kolları sıvadık ve artık çalışma zamanı” dedi.

"BİZ ARTIK MİLLETİMİZİN VEKİLİYİZ"

Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti ise, vatandaşlara teşekkür ederek, “Seçim çalışmalarında her yerde söyledim. Önce Allah’ım, sonra da sizler beni bu hizmet görevine getirdiğiniz takdirde tek amacım ülkeme ve Aksaray’ımıza hizmet etmek olacak dedim. Şimdi bunları tekrar söylüyorum. Tek amacım ve gayem partim ve teşkilatım ile hizmet etmek. Biz Ankara’da vakit geçirmeyeceğiz. Biz hem Ankara’da hem de aksaray’da olacağız. Her zaman vatandaşımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözümler üreteceğiz. Milletvekili isminin hakkını milletin vekili olarak vereceğiz. Aksaray’daki çalışmaların Ankara’daki takipçileri olacağız” şeklinde konuştu.

"VATANDAŞIMIZLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ"

AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ise, teşekkür gezisinde vatandaşlarla yakından ilgilenerek talep ve önerileri dinledi. Aksaray’ın gelişmesi, daha iyi noktalara gelebilmesi ve hızla büyüyen bir il olabilmesi için her kesim vatandaşın önerisinin çok değerli olduğunu belirterek, vatandaşlarla hiçbir zaman bağlarını koparmayacaklarını kaydetti. Birlik ve beraberlik içinde her daim vatandaşla görüşmelerini sürdüreceklerini belirten Başkan Karatay, “Bizim bazı görmediğimizi vatandaş görüyor, bazı bilmediğimizi vatandaşlarımız biliyor. Biz her zaman her şeyi göremeyebiliriz. Bu nedenle vatandaşlarımızı görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Bunun bilincinde çalışmalar yaparak Aksaray’ımızı daha iyi yerlere taşıyacağız. Artık çalışma zamanı geldi” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Parti heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00