• BIST 9799.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Ak Kadrolar Mahalle Buluşmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Ak Kadrolar Mahalle Buluşmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
Ak Parti Karatay İlçe Teşkilat Yönetimi yoğun katılımla gerçekleştirdiği mahalle toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

Nakipoğlu Mahallesinde gerçekleştirilen mahalle buluşmalarında Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Ak Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  İlk olarak söz alan Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uzun, toplantıyı düzenleyen Ak Parti Karatay İlçe Teşkilatına ve Karatay Belediyesine teşekkür ederken mahalle halkına da yeni yapılacak olan hastanenin hayırlı olmasını diledi. Ardından konuşmalarını gerçekleştiren Ak Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; mahalle halkına yerel seçimlerde ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek hangi siyasi görüşten olunursa olunsun 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Konya’dan adaylığını koyan Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu yüksek oy oranı ile Ankara’ya uğurlamayı temenni ettiklerini dile getirdi. Mehmet Genç sonrası konuşmalarını yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; hizmetin en iyisini en kısa sürede vermenin gayreti içerisinde olduklarını vurgulayarak %76,6 lık oy oranı ile Türkiye’de girdikleri derece neticesinde alınan ödülün hakkını vermeye gayret ettiklerini ve gereğini yaptıklarını belirtti. Kamu Hastaneleri Birliği’nden onay yazısının geldiğini belirten Başkan Hançerli; Nakipoğlu Hastanesinin Çocuk Hastanesi olacağının müjdesini verdi ve 10 ayrı branşta poliklinik hizmeti verecek olan hastane en kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. Akabe Mahallesi sınırları içerisinde 365 bin m² alanda yapılacak olan 1500 yataklı Şehir Hastanesinin proje aşamalarının devam ettiğini kaydeden Mehmet Hançerli , Türkiye’de borcu olmayan nadir belediyelerden olduğunu vurguladı. Merkezi hükümet güçlü ise yerel yönetimlerin de aynı doğrultu da güçlü olacağına dikkat çeken Başkan Mehmet Hançerli, 7 Haziran seçimlerinde parti ayrımı gözetmeksizin yalnızca “Hemşehricilik Partisi” olması gerektiğini ve oyların Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu için verilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Son olarak söz alan Ak Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, 7 Haziran seçimlerinde hem Konya’ya hem de Türkiye’ye bereket geleceğine inandıklarını belirterek halkın desteği ile değiştirilecek yeni anayasa ile aydınlık yarınlara ulaşılacağını inandıklarını kaydetti. 13 yıldır siyasette ve ekonomide istikrarlı bir Türkiye olduklarını vurgulayan Yerlikaya, seçimlerin hayırlar getirmesini temenni etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00