• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Yumrutaş, "Eskil´de her bütçeye uygun daire ve dükkanlar yapıyoruz"

Yumrutaş, "Eskil´de her bütçeye uygun daire ve dükkanlar yapıyoruz"
Eskil´de sadece daire yapmıyor, yaşam alanı oluşturuyoruz

Mesut Ercan İnşaat tarafından yapımı devam eden Ertuğrul Gazi Konutları site içinde yer alma özelliğiyle Eskil´de bir ilk. Ümit Yumrutaş, "Eskil´in en gözde bölgesinde, herkese uygun ödeme seçenekleriyle Eskil´e bir yaşam merkezi yapıyoruz." dedi

14 yıllık bir firmayız

İlk olarak Mesut Ercan İnşaat hakkında bilgi veren Firma Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Yumrutaş, "Mesut Ercan İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi´nin temelleri 2004 yılında Mesut Yumrutaş tarafından atılmıştır. Kuruluşundan bugüne, sektöründeki ilkleriyle sadece konut değil, yaşam alanı oluşturma anlayışıyla binlerce kişinin yaşamına değer katarak, müşterileriyle kurduğu uzun soluklu güven ilişkisiyle fark yaratarak büyüdü.  Bugün 62 personeli ve tamamladığı 44´ü konut, 38´i resmi olmak üzere 82 projesi ile  2000´den fazla aileyi ev sahibi yapan Mesut Ercan İnşaat, geçmişten getirdiği güç ve tecrübe ile, yapıları kadar sağlam temeller üzerinde yükseliyor. 14 Yıllık bilgi, birikim ve deneyimini estetik teknoloji, kalite ve konfor ile birleştirerek bugüne kadar imza attığı tüm projelerinde satıştan sonra da her zaman yatırımcıların yanında oldu." dedi.

Eskil´de sadece daire yapmıyor, yaşam alanı oluşturuyoruz

Son dönemde konut anlayışında önemli bir değişiklik olduğunu ve konutların içinde yer aldığı sitelerin adeta birer yaşam merkezleri haline geldiğini ifade eden Ümit Yumrutaş, "Bu anlayışla Eskil´in en gözde bölgesinde hayata geçirdiğimiz Ertuğrul Gazi Konutları Eskil´de bir ilk olma özelliği taşımakta. Burada 66 daire, 7 dükkan, 4 eczane, 660 m2 alana sahip bir market yeri, bir kafeterya ve bir etliekmek fırını mevcuttur." diye konuştu. 

Dairelerimizi lüks bir şekilde inşa ediyoruz

Teslimatımız Eylül 2019´da yapılacak diyen Yumrutaş, "Dairelerimiz lüks olacak ve 85, 100,140 ve 150 m2 büyüklüğünde ve her bütçeye uygun dairelerimiz var. Isı pay ölçerli dairelerimiz site içinde olacak ve oturma alanları, çocuk oyun parkı, merkezi ısıtma sistemi,  dairelerin içinde duvar kağıdı, asma tavan, hilton lavabo, arçelik marka ankastre olacak." dedi.

Eskil özel ödeme seçeneklerimiz mevcut

Eskil´in önemli geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğunu ifade eden Yumrutaş, "Eskil insanının önemli geçim kaynağı tarım ve hayvancılık biz de firma olarak çiftçinin temel ürünleri olan, pancar, ayçiçeği, mısır ve hububat hasat sezonlarına uygun taksitli ödeme seçeneklerinin yanı sıra 24 ve 36 ay vade seçenekleri sunuyoruz, müşterilerimizin seçeneklerine göre ister aylık taksit istenirse hasat dönemlerine uygun ödeme seçenekleri sunuyoruz." dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00