• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

İsa Hoca'dan centilmenlik ve sağ duyu çağrısı!

İsa Hoca'dan  centilmenlik ve sağ duyu çağrısı!
Eskil Belediyespor Teknik Direktörü İsa Doğan Deprem ve Aksarayımız'da yarın oynanacak önemli maçlar vesilesi ile bir basın açıklaması yaptı.

İsa Doğan Basın Açıklamasında;

Öncelikle Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem de hayatını kaybedenlere ALLAH’tan rahmet,yakınlarına sabır,sağ olarak hayatta kalanlara da geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum..
Yüce Türk Milletinin başı sağolsun!

Böylesi acı dolu günler yaşadığımız zor günlerde yarın oynayacağımız Aksaray Amatör küme, Carstyle Kılıçarslan Spor ve Eskil Belediye Spor Kulüplerimize başarılar diliyorum..

Playoff müsabakaları öncesi gurubumuzda playoffları garantileyen bu iki güzide kulübümüz için sadece prestij anlamında önem taşıyan bu maçın, taraftarlar açısından da centilmence ve spor ahlakı içerisinde geçmesi Eskil Belediye Spor teknik sorumlusu olarak tek ve en önemli temennimdir..

Birinci devre yaşanan talihsiz olayların tekrar yaşanmaması adına herkesi sağ duyulu davranmaya ve sportmenliğe davet ediyorum..

Bir müsabakayı kaybedebilir yada kazanabiliriz ancak insanlığımızı ve insani değerlerimizi asla kaybetmemeliyiz!

Her alanda olduğu gibi Sporun tüm branşlarında ve Futbolda da birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır..!

Türkiye de ve Aksaray da Futbol kültürünün büyük bir değişim-dönüşüme ihtiyacı olduğu kesin ve kat'î dir..

Geçmişte yaşanmış ve şu an yaşanmakta olan Futbol terörü diye adlandırdığım olayların,Türk kamuoyunda ve Türkiye Futbol Federasyonu nezdin de Aksarayımızla ilgili dosyalara ve hafızalara kaydedilen olumsuz imajımızın silinmesi ve bir daha yaşanmaması adına hafızalardan silinmesi,bu güzel salihler şehrimizin bir futbol ve turizim şehri olarak hafızalara yer edinmesi için futbolun içerisinde olan herkese çok büyük görevler düştüğünü hatırlatmak isterim..

Bu görevlerden en önemlisi de şu an ilimizi 3.ligde temsil eden Aksaray Belediye Spor kulübümüze düşmektedir.

Aksaray Belediye Spor Kulübü "Aksaray futbolunun Lokomotifi "görevini üstlenerek amatör kümede oynayan futbolcu, takım hocaları ve takım yöneticilerine eşit bir yaklaşım göstererek, kendi alt yapısına kaynak üretmek zorunda ve bunu yapılabilmek adına da en az 5 en fazla 10 yıllık bir plan dahilinde sistem ve vizyon oluşturma ihtiyacında olmalıdır..

2.Lige yada daha üst liglere çıkmak çözüm değildir..Önemli olan bu üst liglerde kalıcı olmaktır..Bu kalıcılık sayesinde ancak bir futbol kültürü oluşturulabilir ve şehrin turizim tanıtımı gerçekleştirilebilir..

Yarın oynayacağımız Carstyle Kılıçarslan Spor kulübüne,3.lig temsilcimiz Aksaray Belediye Spor'a,BAL temsilcimiz Elite Naturel Eşmekaya-Sultanhanı Spor'a ve Amatör kümede oynayan diğer takımlarımıza,kulübümüz Eskil Belediye Spor adına yürekten başarılar diliyor, kavgasız,gürültüsüz,spor ahlakı ve fair play çerçevesinde müsabakalar oynanmasını temenni ediyorum..

Kazanan A K S A R A Y olsun!

Selam ve Duayla....

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00