• BIST 8725.28
  • Altın 2240.17
  • Dolar 32.3354
  • Euro 35.1415
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

ESKİL ESKİLDER ile Geleceğine Sahip Çıkıyor….

ESKİL ESKİLDER ile Geleceğine Sahip Çıkıyor….
ESKİLDER 2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi öğrenci burslarının ilk taksiti hesaplarına yatırıldı.

2017 yılında kurulan Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği (ESKİLDER) kuruluşunun ilk yılından itibaren önemli faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Özellikle geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi konusunda hassasiyetle projeler yürüten ESKİLDER 3 yıldır hemşerilerimizin de desteğiyle öğrencilere burs vermekte.
Örgün eğitim gören Eskil’li üniversite öğrencilerine burs vereceğini açıklayan dernek yönetimi, müracaatta bulunan 124 öğrenciden evraklarını tamamlayan ve yapılan puanlama sistemine göre burs almaya hak kazanan 80 öğrenciye asıl olarak burs verilmesine 15 öğrencinin ise yedek listeye alınmasına karar vererek asıl listede yer alan 80 öğrenci hesaplarına ilk ödemleri yapıldı. 

Dernekten yapılan açıklamada, "Derneğimize burs için müracaat eden 124 öğrencimizden gerekli evrakları temin eden 80 öğrenci hesabına 15 Ocak itibariyle ilk ödemeleri yatırılmıştır, 15 öğrenci ise yedek olarak belirlenmiştir. Derneğimiz de bütçe oluşması durumunda ilerleyen zamanlarda bu 15 öğrenciye de burs verilmesi planlanmaktadır.  ESKİLDER yönetimi tarafından oluşturulan komisyon tarafından yaklaşık 2 aydır titizlikle yürütülen burs belirleme çalışmaları tamamlanmıştır. Bu aşamada emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyoruz.

Burslar dernek yönetimi tarafından öz kaynaklarıyla oluşturulan bir durum değildir. Bu aşamada bize inanan bize güvenen gönüllü maddi ve manevi destekçiler bu işin asıl mimarlarıdır. İlk günden bu yana tüm faaliyetlerimize destek veren geleceğin teminatı gençlerimize sahip çıkan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 

Yedek listede bulunan öğrencilerimize burs vermek isteyen hemşerilerimiz dernek yönetimimiz ile irtibata geçmeleri rica olunur.

Öğrencilerimize de burslarının hayırlı olmasını diler başarılarının devamını dileriz.” denildi.

Banka Hesap Bilgilerimiz

banka_hesap-001.png

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00