• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

ESKİLDER'den Kaputaş'ta bir güzel program

ESKİLDER'den Kaputaş'ta bir güzel program
Eskil Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Eskil Kaputaş'ta Fatih Mahallesi Köy Odası programı düzenlendi. Programda ebediyete intikal edenler için hatim duası edildi.

Bugün Eskilimizin En büyük yaylası Kaputaş'ta Fatih Mahalleliler Dua ve Hatim Programının Gerçekleşmesinde Başta Muhtarımız A, programın geçekleşmesinde Büyük katkısı olan İlahi sanatçılarımız Ömer Dağlı ve Abdurrahim Kesikbaş'a imam Hatipler Mehmet Kesikbaş ve Murtaza Yarar hocalarımıza ve Katılım gosteren saygıdeğer mahalle halkına teşekkür ederiz.

ESKİLDER Başkanı Süleyman Altan'ın açıklaması şu şekilde:

ESKİLDER KÖY ODASI programı kapsamında 
bugun Eskilimizin En buyuk yaylası Kaputaş'ta Fatih Mahalleliler Dua ve Hatim Programında biraraya geldik. Programın  Gerçekleşmesinde Başta Muhtarimiz Adem Esği, Eskilder gençlik kolları başkanı Ramazan Ünlü, organizasyon sorumlusu Mustafa Ünlü'ye,  Programa Katılan Eskil Belediyesi Meclis Üyeleri Abdullah Gözen ve Kadir Yayar'a, Çulfa Mahallesi Muhtarı Adem Öksün'e, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdullah Ünlü'ye, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Rahim Kesikbaş'a, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Cuma Göktan'a, Cukuryurt Köyü Muhtarı Hasan Uzar'a, Hurriyet Mahallesi Muhtarı Yahya Mutlu'ya,  İlahi sanatçılarımız Ömer Dağlı ve Abdurrahim Kesikbaş'a imam Hatipler Mehmet Kesikbaş ve Murtaza Yarar hocalarımıza,   ve Katılım gosteren saygıdeğer mahelle halkına şahsım ve Derneğimiz adına teşekkür ediyorum.

Köy odası geleneğinin, teknolojinin insanları yanlizlastirdigi çağımızda yaşatmak gerektiğine inanmaktayız. Bunun gibi  örnek teşkil edecek toplantıların hemşerilerimizin dinlenme dönemleri olan kış aylarında kendi köy ve yaylalarında mutlaka düzenlemeleri gerekmektedir. Mümkünse şehir dışında akrabalar bu programlara davet edilip genç nesilin kaynastirilip ortak bir mazinin oluşturulması sağlanmalı. Mazileri ortak olanların gönülleri de fikirleri de birdir. Toplumsal barış ancak  istişare ile istişare ise Facebook  gibi sosyal medya ile değil, köy odası örneği gibi toplantılar ile mümkün olabilir. ESKİLDER Olarak toplumumuzun yararına olan bütün program ve mücadelenin içinde olacağız Allah birliğimizi daim etsin.

 

img-20200202-wa0029.jpgimg-20200202-wa0027.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00