• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

Vali Selami Altınok Eskil ilçesini ziyaret etti

Vali Selami Altınok Eskil ilçesini ziyaret etti
Vali Selami Altınok Eskil ilçesini ziyaret etti
VALİ SELAMİ ALTINOK ESKİL İLÇESİNDE 

_____Aksaray Valisi  Selami Altınok Eskil İlçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

_____Vali Altınok beraberinde Jandarma Komutanı Albay Mehmet Aytekin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Emniyet Müdür Vekili Cengiz Güler, İl Müftüsü Bekir Gülce, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mustafa Doğan, Milli Eğitim Müdür Vekili Atilla Yıldız ile Eskil İlçesini ziyaret etti. 

Aksaray Valiliği : Resmi büyütmek için tıklayınız...

_____Eskil Kaymakamı Mustafa İlhan, Belediye Başkanı Niyazi Alçay ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Selami Altınok Eskil Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Mustafa İlhan’a hayırlı olsun dileğinde bulundu. Kaymakam İlhan’dan brifing alan Vali Selami ALTINOK, Eskil İlçesinin her yönüyle iyi durumda olduğunu söyledi. 

_____Vali Altınok yaptığı açıklamada ‘Eskil de yapılan yatırımlarla alakalı bilgiler aldık. Milli Eğitim alanında, spor alanında önemli yatırımlarımız var. Bu yatırımların bir an önce tamamlanarak vatandaşımızın kullanımına hazır hale getirilmesi için arkadaşlarımızın gayretini gördüm. Daha fazla gayret etmemiz lazım. Devletimiz önemli kaynaklar aktarıyor, biz bu kaynakları zamanında ve akılcı bir şekilde kullanarak vatandaşa en iyi hizmeti götürmenin yolunu bulmamız lazım. Eskilde bir çok şey iyi gidiyor.  Burada tarım ve hayvancılığı çok iyi yapıyoruz.  İlçemizin 100 bin civarında küçükbaş, 47 bin civarında büyükbaş hayvan varlığı var. Süt üretimi çok önemli miktarda bulunuyor. Yine Balküpü şeker fabrikamıza Eskil ve bölgesinden pancar üretim yapılıyor. Tarım ve hayvancılıkta hem altyapıda sanayi noktasında gelişmeler var. Önemli problemi olmayan hızla zenginleşen hızla işini gücünü daha iyi yapmaya çalışan insanların memleketi burası. Eskilin geleceğini daha parlak görüyoruz. Emeği geçen kaymakamımızı belediye başkanımızı ve bütün kamu personelini tebrik ediyorum’ dedi. 

Aksaray Valiliği : Resmi büyütmek için tıklayınız...

_____Kaymakamlık ziyaretinin ardından, ilçe merkezinde bulunan Selçuklu Dönemi eserlerinden olan Ulu Camii’yi ziyaret eden Vali Altınok, restorasyon çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Vali Altınok, Eskil Ulu Camiinin Selçuklu döneminin muhteşem eserlerinden olduğunu söyledi. Tarihi Caminin 2 yılıdır Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyonunun yapıldığını belirttiği açıklamasında ‘’Restorasyonda Cami kısmı bitti, çevre ve bahçe düzenlemesi 1 hafta 10 güne kadar tamamlanacak, bu ata yadigârı muhteşem eseri tekrar ihya etmiş olarak vatandaşlarımızın kullanımına açacağız’ dedi.       

Aksaray Valiliği : Resmi büyütmek için tıklayınız...
Aksaray Valiliği : Resmi büyütmek için tıklayınız...
Aksaray Valiliği : Resmi büyütmek için tıklayınız...
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00