• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Uğur İbrahim Altay'dan Hasan Kılca'ya Ziyaret

Uğur İbrahim Altay'dan Hasan Kılca'ya Ziyaret
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Başkan Kılca ile birlikte esnaf ziyareti de yaparak vatandaşın Berat Kandili’ni tebrik eden Başkan Uğur Altay, birlik, beraberlik ve uyum içinde Konya’yı geleceğe taşıyacaklarını belirtti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da belediyelerdeki uyumun Konya için önemli bir şans olduğunu vurguladı.

      Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı ziyaret etti. 

     Başkan Hasan Kılca ile bir araya gelen Başkan Uğur İbrahim Altay, yeni dönemin hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak Kılca’ya başarılar diledi. Altay, “31 Mart Seçimleri’nde rekor bir oy oranı ile seçilmeniz dolayısıyla sizleri tebrik ediyorum. Yeni dönemin Konya ve Karatay’a hayırlar getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik içinde yeni dönemde hep birlikte Konya'yı geleceğe taşıyacağız” dedi.

    Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Konya’da yerel yönetimlerde oluşan uyumun Konya için önemli bir şans olduğunu belirtti.

    Başkan Hasan Kılca, şunları kaydetti: “Yeni dönemde Konya’da oluşan uyumun şehrimiz ve insanımızın geleceği için kıymetli olduğuna inanıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediyelerimizle birlikte işbirliği içerisinde hemşehrilerimize hizmet edeceğiz.”

    ALTAY VE KILCA ESNAF ZİYARETİ YAPTI KANDİL SİMİDİ İKRAM ETTİ

    Ziyaretin ardından Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Başkan Altay ve Başkan Kılca, Berat Kandili dolayısıyla vatandaşların kandilini ve Cumasını tebrik ederek kandil simidi ikram etti, esnafın taleplerini dinledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00