• BIST 8733.74
  • Altın 2240.593
  • Dolar 32.3341
  • Euro 35.1122
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Kapımız da Gönlümüz de Tüm Hemşehrilerimize Açık

Kapımız da Gönlümüz de Tüm Hemşehrilerimize Açık
Başkan Kılca, 31 Mart Seçimlerinin ardından bir yandan hazırladıkları projeleri hayata geçirmek adına çalışmalarını gece gündüz sürdürürken, projelerin hayata geçmesi adına toplumun tüm kesimleriyle de bir araya gelerek istişareler bulunuyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart Seçimlerinin ardından bir yandan hazırladıkları projeleri hayata geçirmek adına çalışmalarını gece gündüz sürdürürken, projelerin hayata geçmesi adına toplumun tüm kesimleriyle de bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

Karatay Belediyesi olarak kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunun altını çizen Başkan Kılca, “Kapımız da telefonumuz da gönlümüz de hemşehrilerilerimize açık. Karatayımızı istişare ve ortak akılla yöneteceğiz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve gelmesinin hemen ardından yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler için kolları sıvadı.

Başkan Hasan Kılca bir taraftan projeler için büyük gayret gösterirken diğer taraftan da Cuma ve Mahalle Buluşmaları, esnaf ziyaretleri ile STK programlarının yanı sıra başkanlık makamında toplumun tüm kesimleriyle de her fırsatta bir araya geliyor.

KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ HEMŞEHRİLERİMİZE ARDINA KADAR AÇIK

Kılca, vatandaş ve esnaf buluşmalarına büyük önem verdiklerini aktararak, “Adaylığımız sürecinde belediye başkanı olduktan sonra kapımızın, telefonlarımızın ve gönlümüzün her zaman açık olacağı ile ilgili vatandaşlarımıza söz vermiştik. Göreve geldikten sonra kapılarımızı herkese açtık ve günün her saati hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Büyük bir aile, sıcak ve samimi bir ortamda hemşehrilerimizle birlikte çaylarımızı içiyor; vatandaşlarımızın taleplerini alıyoruz. Ben bu vesileyle dua, güler yüzleri ve destekleriyle bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime, dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZLİ İSTİŞARELERİMİZ HİZMETLERİMİZİ ŞEKİLLENDİRİYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak katılımcı, istişare odaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışı uygulayacaklarını belirterek hazırladıkları projeleri de yine geniş bir istişareler neticesinde oluşacak ortak kararla hayata geçireceklerinin altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca, şunları kaydetti: “Hayata geçireceğimiz bütün hizmetlerde toplumumuzun tüm kesimlerinin görüş ve önerilerine büyük önem vereceğiz. Hemşehrilerimiz de bu buluşmalarla görüşlerini taleplerini bizlere iletiyor. Bizler de ilçemiz ve mahallelerimizle ilgili projelerimizi kendilerine anlatıyoruz. Hemşehrilerimizle olan istişarelerimiz ve daha sonra belediye yöneticilerimizle olan görüşmelerimiz neticesinde oluşan ortak kararla bütün projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu süreçte tüm hemşehrilerimizin katkısı önemli.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00