• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Hançerli 15 Yıl Sonra Koltuğu Hasan Kılca’ya devretti!

Hançerli 15 Yıl Sonra Koltuğu Hasan Kılca’ya devretti!
2004 Yılından 2019 yılına Karatay’da Hizmet çıtasını çok yüksek bir noktaya getiren Mehmet Hançerli Görevi Bir dönem mesai arkadaşlığı yaptığı Hasan Kılca’ya devretti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde rekor bir oy oranıyla Karatay Belediye Başkanı seçilen Hasan Kılca mazbatasını almasının ardından; 2004 yılından bu yana görevini sürdüren Mehmet Hançerli’den Karatay Belediye Başkanlığı görevini teslim aldı. Devir teslim törenine, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Selman Özboyacı ve Ziya Altunyaldız, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Teşkilat ve Meclis Üyeleri katıldı.

Karatay Belediye Başkanlığını Hasan Kılca’ya devreden Mehmet Hançerli; 15 yıldır Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Hançerli, Karatay’a eğitimden sağlığa, spordan kentsel dönüşüme kadar pek çok alanda önemli yatırımlar kazandırdıklarını dile getirdi. Mehmet Hançerli gerçekleştirilen çalışmalarının büyük bir ekip çalışması ile hayata geçtiğinin altını çizerek başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Konya Milletvekillerine, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlarına,AK Parti İl ve İlçe Teşkilatlarına, Karatay Belediyesi Meclis Üyelerine, Karatay Belediyesi idareci ve personellerine, 2004 yılından bu yana desteklerini arttırarak sürdüren Karataylılara teşekkür etti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya görevinde başarılar dileyen Mehmet Hançerli, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’a kazandırdığı büyük projeler için Mehmet Hançerli’ye teşekkür etti. Elde edilen büyük oy oranının Mehmet Hançerli'nin 15 yıl boyunca gösterdiği başarının rolünün büyük olduğunu dile getirdi.

Gönül Belediyeciliği Kazandı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’da gönül belediyeciliğinin kazandığını dile getirerek; hazırladıkları pek çok proje ile Karatay’ı daha da ileriye taşımak için çalışacaklarını belirtti.  Başkan Kılca;  seçim çalışmaları süresince kendilerini her zaman destekleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a; AK Parti Konya Milletvekillerine, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a AK Parti İl Teşkilatına, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatına, tüm Karataylılara teşekkür etti.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay'a kazandırdığı pek çok yatırım için Mehmet Hançerli'ye teşekkür ederek; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya başarılar diledi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, üç dönemdir büyük bir istikrarla Karatay'a hizmet eden Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti. Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Başkan Angı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya başarılar diledi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Karatay'da seçim sonuçlarında alınan başarının mimarının Mehmet Hançerli'nin 2004 yılından bu yana gerçekleştirdiği çalışmalar olduğunu belirtti.  Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın yüksek bir seviyede aldığı hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacağını belirtti.

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Karatay'ın 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde büyük bir başarıya imza attığını vurgulayarak; bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı Mehmet Hançerli'ye teşekkür ederek; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya başarılar diledi.

adm_1859-(1).jpgadm_1832.jpgadm_1760.jpgadm_1753.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00