• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Konyalı Ünlü Sontaj Ustası Muzaffer İnce’nin Oğlu Asım’ın Mutlu Günü!

Konyalı Ünlü Sontaj Ustası Muzaffer İnce’nin Oğlu Asım’ın Mutlu Günü!
Ünlü Sontaj ustası Muzaffer İnce Oğlu Asımın düğününde iş dünyasının önemli simalarının yanı sıra dostları ve sevenleri Selçuklu Düğün Yemekleri ve Organizasyon öncülüğünde Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyularak yapıldı.

Konya Altınekin, Obruk, Oğuzeli ve Aksaray Eskil Bölgesinin Ünlü Sontaj ustası Muzaffer İnce Oğlu Asımın düğününde iş dünyasının önemli simalarının yanı sıra dostları ve sevenleri Selçuklu Düğün Yemekleri ve Organizasyon öncülüğünde   Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyularak yapıldı. 

Baba Muzaffer İnce, düğün ile ilgili olarak  Bakanlığın yayınlamış oldukları genelgeye ve sosyal mesafe kurallarına uyularak kurallar çerçevesinde düğünümüzü yapıyoruz. Düğünümüze katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum  dedi.

Düğün esnasında davetliler maske kullanımına özen gösterilerek davetlilerin ateşi ölçüldü ve elleri dezenfekte edildi. Tüm masalar sosyal mesafeye göre ayarlanarak şeritler çekilirken, her masaya kolonya bırakıldı. Yemek masalarının aralarındaki mesafe ise büyük dikkatle ayarlandı.

Selçuklu Düğün Malzemeleri Firma sorumlusu Saadettin Kutlu ise, bizde düğün yemekleri organizasyon firması olarak bakanlığımızın yayınladığı genelgeye dayalı olarak 1 Temmuz 2020’den itibaren genelge kurallarına riayet ederek hizmetlerimize başladık. Bu zor süreçte tüm halkımızı duyarlı olmaya ve sosyal mesafe kurallarına uymaya davet ediyorum dedi.
Bizde haberfark.net olarak genç çiftimize  ömür boyu mutluluklar dileriz"

whatsapp-image-2020-07-05-at-11-19-23.jpeg

whatsapp-image-2020-07-05-at-11-19-22.jpeg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00