• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Türkiye'nin İlk Yerel Televizyonu Uyduda

Türkiye'nin İlk Yerel Televizyonu Uyduda
Türkiye'nin İlk Yerel Televizyonu Uyduda

Türkiye’nin ilk yerel televizyonu olarak yayın hayatına 1991 yılında merhaba diyen Sun Tv ilkeli yayın politikasından taviz vermeden bu günlere geldi. Gelişen teknolojiyi takip ederek izleyicilerine içerikli ve kaliteli yayınlar izletmeyi kendisine görev addeden Sun Tv artık bu yayın anlayışını daha da geliştirip hem Türkiye‘ye hem de Avrupa’ya izletmek için Türksat üzerinden uydu yayınına geçti.

Türksat 2A kanalından 11957 Vertikal 27500 Sembol ve 5/6 Fec’den yayın yapacak. Uydu lisansını bir süre önce alarak türksatla olan alt yapı çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Sun Tv uydudan izleyicilere görüntü kalitesi yüksek, ekran görüntüsü en üst seviyede ve içeriği dolu programlarla izleyicisinin karşısına çıkıyor.

YEREL DEĞERLER KORUNACAK
Sun Tv Genel Müdürü Yasin Duysak, uydu yayıncılığına başlamalarının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Televizyonculuk alanında elde ettiğimiz bütün birikimi ve deneyimi artık uydu aracılığıyla izleyicilerimizle paylaşacağız. Televizyonumuzun kuruluşundan itibaren hedefimiz Ulusal anlamda yayın yapmaktı. Bunun için çıkış tarihimizden itibaren hedefimizi yüksek tutup, ismimizi “Sun” koyduk çünkü yerelde kalmayı ve yerel düşünmeyi baştan itibaren yeterli bulmadık. Çünkü gelişen Dünya ve sürekli yaşanan değişim bir gün bizi de uyduya taşıyacaktı. Ve o gün bugün. Artık kazandığımız deneyim ve birikimle Sun Tv olarak uydu yayıncılığına bizde merhaba diyoruz. Elbette yerelden ulusala çıkan bir kanal olarak yerel değerlerimizi her zaman koruyan ve onlardan uzaklaşmadan uyduda Anadolu’nun ve ülkemizin değerlerini izleyicimizle paylaşmak istiyoruz. Tarafsız ilkeli ve her kesimin sesi kulağı ve görüntüsü olmayı sürdüreceğiz. Bizim önceliğimiz halkımızın beklentilerine cevap vermektir. Halkın değerlerini ekranlarımıza yansıtmak ve dünden gelen değerleri yarına taşımak en önemli ilkemiz olacaktır. Herkesin kendini bulacağı Sun Tv uydu ile yetinmeyecek ve en kısa zamanda diğer mecralarda da yer alacaktır. Sun Tv ailesi olarak bu gururu bütün izleyicilerimizle paylaşmak büyük sevinç duyuyoruz.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00