• BIST 9079.97
  • Altın 2324.082
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9568
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Türkiye Muhtarlar Federasyonundan Başkan Hançerli'ye Ziyaret!

Türkiye Muhtarlar Federasyonundan Başkan Hançerli'ye Ziyaret!
Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal ile Karatay ve Tüm İlçeler Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uzun Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette söz alan Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal, muhtarlarla sürekli dayanışma içerisinde olan, kol kola girmiş ve hizmeti kendisine şiar edinmiş Karatay Belediye Başkanı'nın makamında olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Özünal; "Karatay Belediyesi'nin muhtarlarımıza yaklaşımı ve hizmeti birlikte üretmeleri, dolayısıyla temsil ettiği ilçenin halkına en güzel hizmeti vermiş olmaktadır. Muhtarlarımızla birlikte hareket eden her insan bizim baş tacımızdır" diyerek çalışmalarından ve desteklerinden dolayı Başkan Hançerli'ye teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, mahalle muhtarlarından memnun olduklarını ve belediye çalışmalarının her safhasında yanlarında gördüklerini söyledi. 54 ilden büyük 308 Bin nüfuslu Karatay ilçesinde 3200 civarında sokak ve cadde bulunurken muhtarların desteğiyle belediye çalışmalarının kolaylaştığını kaydeden Hançerli, "Muhtarlar bizim uç beylerimizdir ve hep birlikte Karatay'a hizmet ediyoruz" dedi. Mahalle muhtarlarıyla her fırsatta birlikte olduklarını ifade eden Başkan Hançerli, muhtarlara bir de dernek binası kazandırdıklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye mahalle muhtarlarına verdiği desteklerden dolayı onur belgesi takdim etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00