• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Talaşlı;Tapu Sorunu'nu çözeceğiz

Talaşlı;Tapu Sorunu'nu çözeceğiz
Talaşlı;Tapu Sorunu'nu çözeceğiz
 

MHP Eskil Belediye Başkan Aday Adayı Salih Talaşlı'nın açıklaması; 

                    Eskilimizin yerleşim yapısı mahallelerimiz yaylalarımızdan oluşmaktadır.Burada en büyük sorun yıllarca mülkiyet sorunu olmuştur.Yaylalarımızın mera vasfından çıkarılarak imar uygulaması ile hak mahrumiyeti giderilerek  tapu sorunu halledilecektir.Nesiller boyu üzerinde oturduğu yerin tapusu  çıkarılarak hak sahiplerine verilecektir.Halihazırda büyük yaylalarımız hala yayla veya kışlak şeklinde gözükmektedir.Yaylalarımızın bu büyük problemi çözülecektir.Bu projemde bazılarına hayal gelecek ancak 3194 sayılı imar kanunu ile 17.08.2011 tarihli resmi gazete de yayınlanan resmi gazete de ki kararnameyi okumalarını tavsiye ederim.Biz bilerek ve projelerimizle geliyoruz.İmar  projemizin devamında  top sahamızdan başlamak üzere bir adet bulvar kumlu ikizce ile birleşecek,diğer bir bulvar hastane arkasından başlamak üzere setik yaylamızla birleşecektir.Her iki bulvarımız çevresi imara açılarak toplu konut yapılacaktır.Burada arsa satışları daha önceden belediyeden makbuz karşılığı arsa alıp da mağdur olan hemşerilerimize bu bulvarlar da makbuzuna tekabül eden arsa bedelsiz verilerek mağduriyetleri giderilecektir.Top sahasından başlayan bulvarımız  şu anda kullanılmakta olan Sultanhanı yoluna paralel olacaktır, diğer bulvarımız ise Eşmekaya yoluna paralel olacaktır. Her iki bulvarımız Akkaş Tosun istikametinden gelecek olan çevre yolu ile Yazır yaylamız civarında birleşeceklerdir. Biz imarları, bulvar ve cadde uygulamalarını rant için yapmayıp hemşerilerimizin gözleri önünde açık şeffaf bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu hafta gezdiğimiz Bozcamahmut, Karayağmur, Kaputaş ve Çulfa yaylalarımızda hemşerilerimizin sözleşmiş gibi dedikleri biz AĞA VE AĞA ÇOCUĞU DEĞİL ESKİL ÇOCUĞUYUZ.

                    Çarşı merkezinde atıl duran su depomuzu renkli camlarla giydirip ortasına asansör montajı ile üst katları seyir terası ve diğer katları kafe lokanta olarak hemşerimizin hizmetine sunacağız.

                   Sevgili hemşerilerim her iddiaya cevap vermek imkânsız ama o lafların berrak zihinlerde iz bırakmasına göz yummak da bir vebaldir. Bu önemli zaman diliminde geçerken fitne ateşini yakacaklar, bu fitne ateşinin içinden geçerken bazı insanlar gıybet, yalan ve iftiralar nedeniyle kendi kendilerini helak edeceklerdir. Böyle zor zamanlarda asıl yapılması gereken, nefse karşı mukavemet etmek, hakkı tavsiye etmek ve sabırlı olmaktır.

                  Zerre kadar dava çilesi çekmemiş fitne cambazlarının kurduğu çadır tiyatrosuna biz girmeyiz. Şahsi menfaatleri uğruna belli yerlerde mevzi tutmuş kişilerin yol haritası çıkarmasına gerek yok. Bizim yolumuz hak yolu, hakkın yolu ve fitneciler bizi kendi kazdıkları çukura çekemeyeceklerdir. Koltuk peşinde değil hizmet peşinde koşarız. Hemşerilerimin söz birliği etmişçesine dediği gibi biz ne ağa ne de ağa çocuğuyuz. Biz Eskilin çocuğuyuz. Selam ve dualarınızda bulunmak dileği ile. Saygılarımla.

Salih Talaşlı

MHP Eskil Belediye Başkan Aday Adayı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00