• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Selim Sultan Sosyal Tesislerinde İhale Süreci Tamamlandı

Selim Sultan Sosyal Tesislerinde İhale Süreci Tamamlandı
İlçe genelinde sosyal tesis ihtiyacını gideren Karatay Belediyesi, Selim Sultan Mahallesi'ne kazandırdığı sosyal tesisin ihale sürecini tamamladı.

          İlçe genelinde sosyal tesislere önem verdiklerini belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak Karataylıların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla sosyal tesis inşaatı çalışmalarına önem verdiklerini söyledi. Hz. Mevlana'nın diyarında yatırım çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Hançerli, en kısa sürede faaliyete geçecek olan Selim Sultan Düğün Salonu ile birlikte tesis içerisinde bulunan kapalı halı saha ve idari bina ile marketinde 22.07.2015 tarihinde ihale edilerek müstecire devredildiğini belirtti. Amaçlarının daha fazla sosyal içerikli projeleri hayata kazandırmak olduğunu dile getiren Hançerli, Selim Sultan sosyal tesisinin 10 Bin m² lik arsa alanı üzerine bodrum ve 2 kat, inşaat alanının ise 3500 m²'ye sahip olduğunu belirtti. Tesisin çok geniş yelpazede Karataylılara hizmet vereceğini kaydeden Başkan Hançerli, kazandırılan tesis içerisinde market alanı, emekli konağı, muhtar ofisi, halı saha soyunma odaları ile 700 kişilik düğün ve toplantı salonunun olduğunu söyledi. Karatay’ın her köşesine aynı ölçüde hizmet gittiğinin altını çizen Başkan Mehmet Hançerli, Karatay'a kazandırılan sosyal tesislerin sosyal belediyeciliğin en güzel uygulamalarından biri olduğunu dile getirdi. Görevi teslim aldıkları yıllarda Alaaddin Düğün Salonunun haricinde salon olmadığını vurgulayan Başkan Mehmet Hançerli, şimdilerde Karatay'a her sene ortalama üç düğün salonu yaptıklarının altını çizdi.

        Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, sosyal tesislerinin günün şartlarına uygun ve modern bir dizayn ile yapımının devam ettiğini ifade ederek tesislerin şimdiden hayırlı olmasını diledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00