• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Şampiyon Bozcamahmutspor

Şampiyon Bozcamahmutspor
Şampiyon Bozcamahmutspor

Pazar günü oynanan Şampiyonluk maçında Bozcamahmutspor Kayadişspor ile karşılaştı. Yoğun ilginin olduğu karşılaşmaya Kayadişspor'un dokuz on taraftarına karşın  Bozcamahmut Spor' un ise çok sayıda taraftarı maça ilgi gösterdi. Bozca'ın oyuncuları ve taraftarları futbolu ne kadar sevdiklerini bir kez daha bu final maçındada  göstermiş oldu.

Karşılaşma 35 er dakika devreler halinde oynandı. Bozcamahmutspor oyuna ilk dakikalarda oyuna iyi konsantire olamadı ve top hakimiyeti rakip takımdaydı. ilk 5 dakida golü kalesinde gören Bozca oyuna yavaş yavaş hakim olmaya başlarken kalesinde 2. golü gördü 2-0 yenik duruma düşen Bozcaspor ilk yarının son dakikalarında Yüksel in  attığı golle durumu 2-1 yaptı ve ilk yarı böyle bitti.

İkinci  yarıda daha hırslı ve istekli gözüken Bozcamahmut spor  İzzettin in golüyle durumu 2-2 yaptı. Rakip takım golle neye uğradığı şaşırsada oyundan kopmadı. İkinci yarıda iki takımında bir çok atakları ve gol posizyonu oldu fakat gole ulaşamayınca maç berabere bitti. Hakem  10 dakika daha maçı uzattı.

Uzatma dakikalarda yine iki takım atak yapsada kalesine son golü görmek istemediği için tedbiri elden bırakmadı ve maçın ilk 5 dakikasındada skor bozulmadı.

Hakem ikinci 5 dakikayı hemen başlattı. İki takımda tamamen kendi sahasına çekilmişti ancak  Kayadişspor İzzettinin sol kanattan müthiş çalımı ve müthiş şutuna engel olamadı. Bozca skoru 3-2 yapmıştı gole çok sevinen bozca takımı ve seyircileri trübünü adeta yıktılar.

Maçın bitmesine 1 dakika kala golü hazmedemiyen kayadiş in bazı futbolcuları sahada çirkin hareketler yapmaya başlamasıyla iki takım arasında arbede başladı. Futbolcuların sahada itiş kakışına trübündeki seyirciler de karışınca kısa süreliğine ortalık karıştı. Olaya, sorumlu İbrahim Karabacak ve oyuncuların girmesiyle ortalık sakinleşti ve maç tekrar başladı. Hakemin son düdüğü ile maç Bozcamahmutspor un 3-2 galibiyeti ile son buldu.

Maç sonunda kupa töreni yapıldı. Bozcamahmut kalecisi Osman Türker en az gol yiyen kaleci, Kayadiş in futbolcusu Emin Kahraman ise gol kralı seçildi.  Bu iki oyuncuya krampon hediye edildi.

Konya HİF Turnuvasında geçen yıl şampiyon olan Bozcamahmutspor bu yılda şampiyon olmayı başardı.

Bozcamahmutspor u tebrik ediyoruz…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00