• BIST 9524.59
  • Altın 2502.068
  • Dolar 32.5481
  • Euro 34.6336
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Olimpiyat Parkında Düzenlenen Karatay Düz Bisiklet Yarışları Çekişmeli Geçti

Olimpiyat Parkında Düzenlenen Karatay Düz Bisiklet Yarışları Çekişmeli Geçti
Karatay Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bisiklet Sporunu Kalkındırma Derneği ve Konya Bisiklet İl Temsilciliği işbirliği ile bu yıl sekizincisi düzenlenen Ödüllü Karatay Düz Bisiklet yarışları Olimpiyat Parkında yapıldı.

         Katılımın yoğun olduğu düz bisiklet yarışı programına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya Bisiklet İl Temsilcisi Tevfik Erdoğdu, AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Karatay Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Karatay Kent Konseyi Başkanı Yusuf Güden ve Kent Konseyi Bayan Komisyon Üyeleri ile çok sayıda sporcu katıldı. Her yıl geleneksel hale gelen Ödüllü Karatay Düz Bisiklet Yarışları İsmil Mahallesi ve Adalet Parkı'nda yapılacak diğer etaplar ile iki hafta daha devam edecek. Olimpiyat parkında ikinci etabı düzenlenen Ödüllü Düz Bisiklet yarışmasında erkekler 0-8, 9–13, 14 yaş ve üstü; bayanlarda 0-10, 11 yaş ve üstü olmak üzere 5 kategoride yarışlar yapılırken yarışmaların sonunda her kategoride dereceye giren ilk 10 sporcuya ödül olarak bisiklet verildi.

 

         Ödül töreninde söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya’da bisiklet kullanımının yaygınlaşması gerektiğini ifade ederek belediye olarak hem bisiklet yolu yapılması hem de bu tür yarış programları gerçekleştirerek destekte bulunmaya gayret gösterdiklerini kaydetti. Sporculara seslenen Hançerli; “Amaç kazanmak değil böyle bir yarışmaya katılma cesareti gösterebilmek. Tüm katılan sporculara başarılar diliyorum” dedi. Bisiklet sporuna hizmet etmenin önemine değinen Başkan Hançerli, bisiklet sporunun gelişmesi ve bisiklet kullanımının yaygınlaştırılması açısından bu tür etkinliklere belediye olarak devam edeceklerini ve bu konuda üzerlerine düşeni yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını sözlerine ekledi.

 

         5 kategoride düzenlenen yarışmalar sonucunda ilk 10'a giren 50 sporcuya bisikletleri törene katılan protokol tarafından verildi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00