• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

MHP Eskil Belediye başkan aday adayı YOL'dan açıklama

MHP Eskil Belediye başkan aday adayı YOL'dan açıklama
MHP Eskil Belediye başkan aday adayı YOL'dan açıklama
Yol yaptığı açıklamada,” Biz ilçemize hizmet etmek için yola çıktık, Amacımız Eskil'in güneyinden kuzeyine, Doğusundan batısına, belediye mücavir alanı içerinde olan her yere hizmet götürmek ve her yeri yaşanılabilir bir yer haline getirmektir, Şu anda ilçemizin alt yapısı tamamlanmış durumda. Neredeyse her eve kanalizasyon yapılmış ve evlerin arkasında, bahçe içlerinde ki foseptik çukurlarından ve pis kokulardan ilçe merkezi kurtuldu. Peki Eskil sadece merkezden mi ibaret? Eskil'in merkezi dışında ki yaylalarımızda hala foseptik çukurlar, bahçe içinde üstü açık tuvaletler mevcuttur.

 

Hala bir çok yaylamızda duvar kenarından sızan lağım suyu nedeniyle bir birleriyle tartışma içinde olan vatandaşlarımız vardır. Eğer belediyeden herkesin hizmet alması gerekiyorsa, Kaputaş taki veya Bozcamahmut'ta ki vatandaşında hizmet alması gerekmektedir. Özellikle nüfus bakımından büyük olan yaylalarımız da kanalizasyon çalışması yapılması gerekmektedir. Şu anda bazı köylerin kanalizasyonu yapılmış durumda. Allah nasip eder göreve gelirsek, Bizde belediye olarak yaylalarımızın kanalizasyonu için bir çalışma yapacağız.

 

Bu belediyenin asli görevidir. Dediğimiz gibi, eğer merkeze yapılan hizmetin eş değerine yakın bir hizmeti yaylada ki vatandaş almıyorsa, bunda bir adaletsizliğin olduğu kesindir. Nasip olur yönetime gelirsek yaylalarımızı foseptik çukurlarından duvar kenarlarına sızan lağım sularından kurtaracağız. Bu bizim en asli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Yaylalarımızdan daha büyük yerleşim yerlerine kanalizasyon yapılıyorsa, bizim yaylalarımıza da rahatlıkla yapılabilir.” Dedi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00