• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Mehmet Hançerli “Zabıta teşkilatı belediyelerin aynasıdır”

Mehmet Hançerli “Zabıta teşkilatı belediyelerin aynasıdır”
Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü ve personeli Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile kendileri adına düzenlenen yemekte bir araya gelerek kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür edip, çiçek sundular.

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189’uncu yıldönümü 1-7 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle ülke genelinde kutlanırken Karatay Belediyesi Zabıta Teşkilatı da Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Karatay Belediyesi Zabıta Müdürü ve personeli Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile kendileri adına düzenlenen yemekte bir araya gelerek kendilerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür edip, çiçek sundular.

 

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; başarılı çalışmaları ile göz dolduran Zabıta çalışanlarının önemine değinerek, Zabıta Teşkilatı’nın belediyelerin aynası olduğunu ifade etti. Ayrıca “Adalet ve güven, doğruluk ve dürüstlük, huzur ve sükunet, şeffaflık ve tarafsızlık, insan haklarına ve çevreye saygı, kalite ve verimlilik, şehir kültürünü oluşturmak ve korumak, katılımcılık, yardımseverlik ve sağlığın ön planda tutulduğu temel ilkeleri benimseyen Karatay Belediye Zabıtası, her türlü övgüye layıktır. 150 kişi civarı olması beklenen zabıta personelimiz 39 kişi ve bu bizler bu 39 kişi ile başarılı çalışmalar yapıyor, yönetmeliği uyguluyor ve örnek oluyoruz. Zabıta riyaset adına çalışır, riyaset adına karar verir ve Başkanlığı orada temsil eder. Bizler de Zabıta teşkilatımızın yanındayız, arkasındayız. Az personelle çok iş yapıyoruz, hep beraber hizmet ediyoruz. " dedi. Görevini layıkıyla yapan zabıta ekiplerine teşekkür eden Başkan Hançerli “Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 189. yılını kutluyorum. Zabıtanın yetkili olduğu konularda esnafımızın ve halkımızın zabıta ekiplerine engel değil yardımcı olmalarını hemşerilerimizden temenni ediyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00