• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Kozanlılar Derneğinden Sılayı Rahim İftarı

Kozanlılar Derneğinden Sılayı Rahim İftarı
Kozanlılar Derneğinden Sılayı Rahim İftarı

 Dernek binası önünde gerçekleşen iftar programına Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız, CHP İl Başkanı Mevlüt Karpuz, Kozanlı Belde Belediye Başkanı Tahsin Başoda, Kozanlılar Dernek Başkanı Bilal Demirel ile Konya ve Kozanlı kasabasında da ikamet eden Kozanlılar katıldı. İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Kozalılar Kalkınma – Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Bilal Demirel, düzenledikleri iftar programıyla Kozanlı hemşerilerini bir araya getirerek kaynaşma sağladıklarını söyledi. Hemşehrilerinden gelen maddi ve manevi desteklerle dernek faaliyetlerini yürüttüklerini belirten Demirel, yardımlarını esirgemeyen tüm hemşehrilerine teşekkür etti.
Ardından söz alan Kozanlı Belde Belediye Başkanı Tahsin Başoda ise konuşmasında Kozanlı kasabasının kalkınması için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini dile getirdi. Her yıl geleneksel hale getirilen Gökgöl şenlikleri ile Kozanlı’nın adını tüm Türkiye’ye duyurduklarını ifade eden Başkan Başoda, “Bu güzel Ramazan günü birlik ve berberlik içerisinde burada bulunmanız bizleri onurlandırdı” dedi.
CHP İl Başkanı Mevlüt Karpuz’un selamlama konuşmasının ardından söz alan Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız, Ramazan ayının mübarek ve bereket dolu bir ay olduğunu ifade ederek Kozanlı hemşehrilerinin yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik etti. İftar saatinde birlik ve beraberlik içinde bir araya gelerek kaynaşmanın bir sılayı rahim olduğunu dile getiren Yıldız, modern çağda insanların savrulduğunu, ama bu savrulmanın böyle sivil toplum kuruluşları ve dernekleşmeler sayesinde azaldığını belirterek Kozanlılar Derneği yöneticilerini çalışmalarından dolayı tebrik etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00