• BIST 9721.45
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Konya’nın En Büyük Parkı Hızla Tamamlanıyor

Konya’nın En Büyük Parkı Hızla Tamamlanıyor
Ereğli Çevre Yolu kavşağında bulunan eski hobi bahçelerinin Saraçoğlu Mahallesine taşınması ile birlikte mevcut alana Konya’nın en büyük parkı olan ‘Şehir Parkı’nı kazandıran Karatay Belediyesi çalışmalarını hızla sürdürüyor.

343.300 m² alanda konumlandırılan Şehir Parkı ile ilgili Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli şu bilgilere yer verdi: “Konya’nın en büyük parkı olma özelliğini taşıyacak olan Karatay Şehir Parkı, birbirinden güzel sürprizlerle hizmet vermeye hazırlanıyor. İçerisinde yürüyüş yolları, izci park alanı, go-kart alanı, çocuk oyun alanı, fitness alanı, spor sahaları, lunapark alanı, macera parkı, göl alanı, kafeterya, mescit, büfe, idari bina ve otoparkı ile çok büyük bir alana güzel işler yapmaya gayret gösteriyoruz. Örneğin çocuk oyun alanı içerisinde su oyun parkı, macera parkı içerisinde zip-line sistemi ve dağ kızağı gibi bir çok sürprizi içerisinde barındıracak olan Karatay Şehir Parkı 10.096 m² alanda büyük bir biyolojik göl manzarası ile Konyalı hemşehrilerimizi ağırlayacak. Karatay Belediyesi olarak alt yapı çalışmaları, eğitim yatırımları, spor yatırımları ve belediyelerin asli görevlerini zaten elimizden geldiğince layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyacını  düşünüp talepler doğrultusunda yeni projeler üretmeye çalışıyoruz. Karatay Şehir Parkı ulaşım sorunu olmayan, gelişen ve değişen Karatay’ın cazibe merkezi olacak. Yapımı hızla devam ediyor ve en kısa sürede tamamlanıp Konyalı hemşerilerimizin aileleriyle birlikte hoş vakit geçireceği uğrak noktalardan biri olacak.” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay için yatırımların devam ettiğini sözlerine ekleyerek, yapımı devam eden Şehir Parkı’nın şimdiden Konya’ya hayırlı olmasını diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00