• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C

Konya'nın En Büyük Kır Düğün Salonunda Sona Gelindi

Konya'nın En Büyük Kır Düğün Salonunda Sona Gelindi
Karatay Belediyesi kentin büyük bir eksikliğini giderdi. Karaaslan Üzümcü Mahallesi Kanal Caddesi'nde bulunan Karatay'ın en büyük konsept Kır Düğün Salonun yapımında sona gelindi

Karatay Belediyesi tarafından dünya evine girmeye hazırlanan çiftler için yapılan Konya'nın en büyük Kır Düğün Salonu'nun inşası hızla yükseliyor. 40 bin m²'lik bir alanda 12 bin m²'lik bir inşaat alanına kurulan Kır Düğün Salonu modern mimari tarzıyla Konyalı'nın yeni gözdesi olacak. 3000 bin kişilik Kır Düğün Salonu aynı anda 3 ayrı düğün yapabilme özelliğiyle evlenecek çiftlere ve ailelerine kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor. Karaaslan Üzümcü Mahallesi'nde yapımı devam eden, Konya'nın en büyük Kır Düğün Salonu alanında incelemelerde bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, eksikliği hissedilen önemli bir projeyi Konya'ya kazandırmış olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Kır Düğün Salonu 3000 bin kişiyi aynı anda ağırlayacak

Konya'nın en büyük Kır Düğün Salonu'nun sona yaklaşan inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mehmet Hançerli, mahallelerde başlattıkları yatırım ve hizmet halkasına bir yenisi daha eklemenin mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirdi. Karatay'a yakışır modern ve güzel bir Kır Düğün Salonu yaptıklarını belirten Başkan Hançerli, "Kır Düğün Salonu'nun tamamlanmasıyla Konya'nın büyük bir açığı kapanmış olacak" dedi. Karatay'da yükselen Kır Düğün Salonu hakkında detaylı bilgi veren Başkan Hançerli, "Birçok özelliği bir arada taşıyan bir salon. Bodrumu tamamen otopark olacak. Vatandaşlarımız düğün salonların önlerinde yaşadıkları otopark problemini burada hissetmeyecekler. Bunun yanı sıra ikisi açık biri kapalı olmak üzere 3 tane düğün salonu var. Kapalı olan salonumuzda hem yaz hem kış düğün salonu olacak. 3 Salonumuz da 1000 kişiyi aynı anda ağırlayacak kapasitede. Yaklaşık 40 bin m²'lik bir alan içerisinde 12 bin m² bir inşaat alanımız mevcut. Toplamda 40 bin m²'lik devasal bir mesire alanı içerisinde 3 tane düğün salonu olacak. Yüklenici firmamız 1 aya kadar burayı tamamlayacak ve ihale edeceğiz. Konya'daki büyük bir açık da kapanmış olacak. Yeni evlenen gençler Kır düğün Salonu konseptli düğünleri tercih ediyorlar biz de bu mantıkla yola çıktık" diye konuştu.

Karatay'ın her bölgesi kıymetlendi

Projenin 15 milyona mal olacağını belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli şöyle devam etti: "Yeşil alanı, otoparkı ve düğün salonlarıyla birlikte yaklaşık 15 milyon liraya mal olacak bir yatırım. Her salonun kendine ayrı mutfağı var. Aynı anda 3 düğün de yapılabilecek. Kır düğün Salonu konumu itibariyle Şehir Hastanesi'ne, Adliye'ye, KTO Karatay Üniversitesi'ne yakın. Konya'nın büyük bir eksikliğini giderecek Kır düğün Salonu'nu bu düğün sezonuna yetiştirebilmek için elimizden geleni yapacağız." Önceliklerinin vatandaşların istekleri olduğunu ifade eden Başkan Hançerli Konya'nın en büyük Kır Düğün Salonu'nun Karatay'a ve Konya'ya hayırlı olmasını diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00