• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Konyalı futbolseverler ise bu maçın Torku Arena'da oynanmasına 'karşı'lar

Konyalı futbolseverler ise bu maçın Torku Arena'da oynanmasına 'karşı'lar
Konyalı futbolseverler ise bu maçın Torku Arena'da oynanmasına 'karşı'lar

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ligde kalan maçları Konya’da oynamak isteyip istemedikleri şeklinde yöneltilen soru üzerine, “Beşiktaş Kulübü’nün her ne kadar kulüp başkanı ben olsam da çeşitli organları var. Teknik direktörü var. Yönetim kurulu var. Bunu ben de istiyorum. Bunu kendi aramızda değerlendirmemiz lazım. Aynı zamanda Perşembe günü Tottenham ile İstanbul’da grup liderliği için oynayacağız. Oradaki taraftarın ilgisini de görmek istiyorum. Ona göre karar vereceğiz. Trabzonspor ile geldik oynadık, Galatasaray ile de oynarız” ifadelerini kullandı.

1-(2).20141208145501.jpg

KONYALI FUTBOLSEVERLER KARŞI

Pazar günü şehrimizde oynanan ve futbolseverler ile fanatiklerin yoğun ilgi gösterdiği Beşiktaş-Trabzonspor müsabakasında futbol adına her ne kadar güzel işler yapıldıysa da, futbol dışı çirkinlikler de yaşandı. Konya'nın ekonomisine büyük katkı koymasına rağmen, özelikle Beşiktaş'ın bazı taraftar grupları, maçtan önce ve sonra bir futbol severe yakışmayacak davranışlar içinde bulunmaları, deyim yerindeyse Konyalılara ”illallah” dedirtti. Maçtan sonra Büyükşehir Belediye Torku Arena Stadı tribünlerindeki koltukları kıran, duvarladra zarar veren Beşiktaşlı taraftarların bir kısmı, hem kendi kulüplerine hem de Torku Arena stadına zarar vermekten kaçınmadılar.

1-(3).20141208145510.jpg

AMBULANS SAHAYA GİRDİ

Trabzonspor Beşiktaş müsabakasının 71. dakikasına Belkalem ile pozisyona giren Beşiktaşlı oyuncu Mustafa Pektemek kafa kafaya gelince kanlar icinde yere yığıldı. Trabzonspor'lu Belkalem kafa maskesi alırken Pekdemek sahadan ambulansla hastaneye götürüldü. Ambulansın sahaya girmesine ise büyük tepki gösterildi. Torku Konyaspor'lu bazı futbolseverler ise ambulansın sahaya girmesine ve çimleri ezmesine isyan ettiler. Taraftarlar, “Aynı olay Fenerbahçe, Galatasaray ya da Beşiktaş stadlarında yaşanmış olsaydı, bu kulüpler sahanın içine, yeşil zemine bırakın ambulansı, ambulansın tek tekerini bile sokmazlar. Ambulansın saha içinde ne işi var? Tamam acil bir durum, ama saha ambulansı ya da sedye var. O araç sahanın zeminini bozar. Hem tam oturmamış hem de 7 gün içinde 3 maç oynanmış bir zemine ambulans sokan her kimse kendilerini şiddetle kınıyoruz. Özellikle de bu stadın yapılması için gecesini gündüzüne katan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in bu olaya müdahil olmasını ve Beşiktaş-Galatasaray maçının Torku Arena'da oynanmaması için şimdiden tedbir almasını istiyoruz” dediler.

merhabahaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00