• BIST 10187.55
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'tan Eskil'e ziyaret!

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'tan Eskil'e ziyaret!
Eskil'in ilk Kaymakamı olan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Eskil'e ziyaret gerçekleştirdi.

lçe Kaymakamı Kübra Karaalioğlu ve Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen'in daveti üzerine Eskil'e gelen Cüneyit Orhan Toprak, Eskil'in yerinin kendisinde çok farklı ve özel olduğunu ifade etti.

Eşi Dr. Funda Toprak ve çocukları ile birlikte Eskil'e gelen Vali Toprak ilk olarak Eskil Kaymakamı Karaalioğlu'nu ziyaret etti. Ardından yürüyerek Eskil Belediye Başkanlığı'na gelen Toprak, Başkan Necati Belgemen'e görevinde başarılar diledi.

Belgemen Vali Toprak'a günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

Belgemen, "İlçemizin Kurucu Kaymakamı Sayın Valimiz Cüneyit Orhan Toprak, iş bitiriciliği ve çalışkanlığıyla belleklerde iz bırakmış bir devlet adamı. Zaman bize onun önemli bir vasfını daha gösterdi. O da vefası. Hiçbir zaman bizlerle irtibatını koparmadı ve Eskil'i unutmadı. Bugün de davetimize icap ederek ailesiyle birlikte ilçemizi şereflendirdi kendilerine teşekkür ederim." diye konuştu. 

Vali Toprak da haberfark.net'e yaptığı açıklamada, "Mesleğe 1988'de başladım. Stajı bitirmemin ardından 1991'de asaleten ilk görev yeri olarak Eskil Kaymakamı olmak nasip oldu. O dönemde Necati Belgemen belediye başkanıydı. Benim bir özelliğim var görev yaptığım yerleri unutmam. Konya'ya vali olunca buradaki eski dostlarımızı ziyaret etmek istedik. Kaymakamımız ve belediye başkanımızın candan bir şekilde davet edince, gençliğimizin geçtiği ilk hizmet yerimizi ve 28 yıldır görüştüğümüz dostlarımla görüşmeye istedim ki ailem ve çocuklarım da gelsin. Mesleğimin en başında çok idealist bir şekilde başlamıştım. 31 senedir de bu idealistlikten bir şey kaybetmedim. Bu toprakları, bu dostları görünce de tazelendiğimizi, enerjimizin yenilendiğini hissediyoruz." dedi. 

 

 

eskil-belediyesi-002.jpg

eskil-belediyesi-004.jpgeskil-belediyesi-003.jpg

haberfark.net

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00