• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C

Konya Gazeteciler Cemiyetin'de Özdemir dönemi

Konya Gazeteciler Cemiyetin'de Özdemir dönemi
Konya Gazeticiler Cemiyeti Başkanlığı'na seçilen Sefa Özdemir, "Konya basını sesini her zaman çıkarmaya gayret göstermiş, asla şantajcı olmamıştır. Her zaman bir sorumluluk duygusu ile hareket etmiştir" dedi

Konya Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu, SMMMO konferans salonunda gerçekleşti. Tek liste ile girilen seçimlerde, Memleket Gazetesi sahibi Adem Alemdar başkanlık koltuğunu, Sun TV Genel Yayın Yönetmeni Sefa Özdemir'e devretti.

Divan Kurulu Başkanlığı'nı Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rifat Tankut'un yaptığı genel kurulda konuşan eski başkan Alemdar, başkanlık süreci ile ilgili konuşarak, "Başkanlık sürecim boyunca, üyelerimizden hiçbirini utandırmama sevincini yaşıyorum.

Cemiyet olarak üyelerimize yönelik bir çok faaliyet gerçekleştirdik. Geziler düzenledik, iftarlarda bir araya geldik, mangal partileri yaptık. Ramazan ayında üyelerimize hediyeler vererek onların hayır dualarını aldık. Gönül isterdi ki üyelerimizin yüzünü daha çok güldürelim. İşte biz tüm bunları yaparken, önümüze engel koymaya çalışanlar oldu. Bu birlikteliğimiz birilerinin zoruna gitmiş olacak ki, bizleri ayırmak istediler. Ancak bugün görüyoruz ki, cemiyet tarihi boyunca bu birlikteliği bozmaya çalışan diğer oluşumlar gibi onlar da dernekler mezarlığındaki yerini almıştır. Başkanlık sürecim boyunca üzdüğüm, kırdığım kim varsa haklarını helal etsin" diye konuştu.

SORUMLULUK DUYGUSU İLE HAREKET ETTİK

"Konya basını Osmanlı'dan günümüze daima öncü olmuştur. Şehrimizin sorunlarına sahip çıkmış, bu sorunların çözümleri için önemli çalışmalar yapmıştır. Konya Gazeteciler Cemiyeti geçmişte de bugün de güzel işler yapmış ve yapmaya da devam edecektir. Son 12 yıllık süreçte Konya Gazetciler Cemiyeti olarak, o dönemde Aksaray'da olan Kerem İşkan da biliyor, Aksaray, Karaman ve Konya'yı STK'larını bir araya getirerek duble yolların yapılmasında öncü olduk. Mavi Tünel, YHT gibi konuları basınımız her zaman gündeme getirmiştir. Konya basınının öncü hizmetleri bu konuda devam etmiştir. Konya basını sesini her zaman çıkarmaya gayret göstermiş, asla şantajcı olmamıştır. Her zaman bir sorumluluk duygusu ile hareket etmiştir. Ülkemizdeki ve coğrafyamızdaki gelişmelere kayıtsız kalmamış, mazlumun yanında, zalimin karşısında olmuştur. Konya basınının öz güveninin korunması için çaba harcamıştır. Anadolu basının temsilinde de önemli görev üstlenmiştir" ifadelerini kullandı. Başkanlığını Sun TV Genel Yayın

Yönetmeni Sefa Özdemir'in yaptığı yönetim kurulu listesi ise şöyle;

Yönetim Kurulu (Asil):

Mustafa Yenikaynak, Mustafa Ekmekçioğlu, İbrahim Büyükeken, Hüseyin Atak, Zeliha Bozdemir, Mehdi Demir, Hüseyin Topbaş, Hakan Markupçu, Ahmet Gökbaş, Mehmet Kayahan Yıldız, Duran Çölçü ve Rasim Atalay.

Yönetim Kurulu (Yedek):

İsa Gökhan Duysak, Ali Can Arslan, Muhammet Kencik, Suat Zeybek, Ömer Şeker, Mevlüt Çivi ve Muhammed Ali Kaya.

Denetim Kurulu (Asil):

Mithat Korkusuz, Atilla Memiş, Selahattin Mızrak.

Denetim Kurulu (Yedek):

Yadigar Güneş, Bedrettin Yalçın ve Ebru Mut. Onur Kurulu: Recep Çınar, Sabit Horasan, Abbas Öztürk, Ahmet Metin Torun, Zübeyir Dursun, Ali Saylam ve Fevzi Dinç.

İstişare Kurulu:

Durmuş Alagöz, Dursun Seyis, Mustafa Güden, Şirin Kabakçı, Cumali Koçak, Yunus Yılmaz, Tamer Tuncay, Metin Teker, Fikret Bayam.

Federasyon Delegeleri:

Kerem İşkan, Adem Alemdar, Mustafa Arslan, Lokman Koyuncuoğlu, Yasin Duysak, Ahmet Baydar ve Sefa Özdemir.

merhabahaber.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00