• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Koçaş'tan Eskil'e müjde!

Koçaş'tan Eskil'e müjde!
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının geçtiğimiz yıl içerisinde Eskil’de yapmış olduğu bölge istişare toplantısında vatandaşların ATSO Başkanı Koçaş’a ilettikleri banka şube istekleri yapıldı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ın ilimiz bankaları ile yapmış olduğu girişimler sonucunda Denizbank Eskil’de şube açmaya karar verdi.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’ı makamında ziyaret eden Denizbank Şube Müdürü Murat Bağ yapmış olduğu açıklama da Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının Eskil’de vatandaşların ihtiyaç duyduğu banka ihtiyacına duyarsız kalmadıklarını belirtirken, 2015 yılı sonu itibari ile Eskil’de şubenin faaliyete geçeceğinin müjdesini verdi.

KOÇAŞ “ İLÇELERİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR”

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Denizbank’ın şube kararını memnuniyetle karşıladıklarını dile getirirken yapmış olduğu açıklama da; “ Her yıl Aksaray’daki ilçelerimizle bire bir bölge istişare toplantıları düzenleyerek ilçelerimizin sıkıntılarını dinliyor ve çözüm yolları üretiyoruz.

 Eskil ilçemizle de geçtiğimiz yıl içeresinde düzenlemiş olduğumuz toplantıda Eskil ilçemizdeki firmalarımız ve vatandaşlar Aksaray’ın tarım sektöründe önemli bir potansiyeli olan ilçede banka yetersizliğini dile getirdiler. Yönetim Kurulu üyelerimizle yapmış olduğumuz toplantı neticesinde banka müdürlerimize konuyu ilettik ve Denizbank’tan bu noktada önemli adım atıldığını gördük. Bu yılsonu itibari ile Eskil ilçemizde Denizbank şube açacak faaliyete girecektir.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçelerimizde üyelerimizin ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek adına çalışmalar yapmaya devam edeceğimizi belirterek Eskilli vatandaşlarımıza Denizbank Şubesinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” Dedi.

haberfark.net

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0534 325 83 00