• BIST 10276.88
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Kızlarının mürüvvetlerini beklerlerken, diğer kızlarının ölümüyle şoke oldular

Kızlarının mürüvvetlerini beklerlerken, diğer kızlarının ölümüyle şoke oldular
Aksaray Eskil'in Köşk Yaylası'ndan Konya'da ikamet eden Hatice-Mehmet çiftinin Tarih Öğretmeni oğulları Süleyman Mutlu, Konya Seydişehirli Gülderen-Ali Demirbaş çiftinin Öğretmen kızları Nazmiye ile bugün dünya evine girecekti.

Konya Armağan İlkokulu'ndaki düğün töreni için artık son hazırlıkları tamamlayıp düğün saatini bekleyen Demirbaş ve Mutlu aileleri; Demirtaş ailesinin iki çocuğundan birisi olan ve gelin adayı ablası Nazmiye gibi öğretmen olan Elmas'ın ani ölümü ile büyük şok yaşarken düğün ileri bir tarihe ertelendi.

Ailenin yakınlarından aldığımız bilgiye göre, "Bilinen hiç bir sağlık problemi olmayan 25 yaşındaki Çankırı'da öğretmen olan Elmas Demirbaş Cuma akşamı ablasının düğününden dolayı arkadaşları ile birlikte evlerinde doyasıya eğlendi. Gece sonunda aniden rahatsızlanan Elmas öğretmen hemen Mevlana Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakıma alınan Demirbaş ne yazıkki yaşam mücadelesinin önceki akşam 8.30'da hayatının baharında kaybetti. Doktorların hastalığına herhangi bir teşhis koymadığı Elmas öğretmene otopsi yapıldı. Ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak."

Elmas Demirtaş'ın cenazesi, bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Konya Hacıfettah mezarlığı'na dualarla göz yaşları arasında defnedildi.

İki kızı olan ve ikisi de öğretmen olan Demirbaş ailesi büyük kızları Nazmiye'nin düğününde küçük kızları Elmas'ın ani ölümü ile büyük şok yaşadı.

haberfark.net olarak hayatının baharında yaşamını kaybeden merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesi, arkadaşları, Mutlu ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

haberfark.net

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Haber Bölge | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0534 325 83 00